Nakon 20 godina od razvoda Nikol Kidman progovorila na ovu temu - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Nakon 20 godina od razvoda Nikol Kidman progovorila na ovu temu

Glumica Nikol Kidman sa bezbedne distance od 20 godina, odlučila je da se osvrne na brak sa kolegom Tomom Kruzom. Proteklo je dovoljno vremena da ogorčenost ustupi mesto miru, pa je za magazin Harperʼs BAZAAR otvoreno razgovarala na ovu temu. Više detalja očekuje vas u nastavku…

Nekadašnji par upoznao se 1989. godine, na snimanju filma Days of Thunder, a već nakon nekoliko meseci počeli su da se zabavljaju. Mladi i perspektivni, u 23, odnosno 28. godini, i sa brakom iza sebe, venčali su se u Koloradu, i to na Badnje veče 1990. Ceremonija je obavljena po sajentološkim običajima, a nakon izvesnog perioda zajedničkog života Nikol i Tom usvojili su dvoje dece, Izabel Džejn i Konora Entonija. Sve se činilo bajkovito, nastavili su saradnju na filmu, i bili redovni na crvenom tepihu, te je rastanak koji je usledio 2001. godine bio pravo iznenađenje za mnoge. Konačno je došao trenutak da saznamo zašto.

„Bila sam mlada. Mislim da sam pogrešila što sam previše dozvolila medijimaˮ, objasnila je Nikol, a ukoliko se prisetimo tih dana, novinari su ih pratili u stopu. Međutim, na greškama se uči, pa je u drugom braku sa Kitom Urbanom zauzela drugačiji stav. „Kao da osećam zebnju dok pričam o ovome, ali se ipak trudim da budem što otvorenija. Pomalo strepnje mi služi, jer sam u prošlosti bila povređena, što ne znači da sam rezervisnaˮ, nastavila je glumica, pre nego što je podelila anegdotu u vezi sa upoznavanjem kantri pevača i danas oca njihovih ćerki Fejt i Sandej Rouz.

Instagram: nicolekidman

Holivudska zvezda priznala je da ju je Kit Urban prilikom upoznavanja upitao kako se oseća, na šta je ona odgovorila da je otvorena za ljubav. Ovom prilikom nije krila da postoje aspekti odnosa koje se trude da poboljšaju, ali su nežne emocije obostrane, što im pomaže u roditeljstvu. Sudeći prema ovim rečima, zaključujemo da je teza iz prethodnog dela intervjua tačna. Nikol je sada mudrija i čuva privatnost za sebe.


Instagram: nicolekidman

Izvor: Elle Italia

Naslovna fotografija: Terry Mcginnis / Getty images

Danas objavljeno

Razumeju li psi kad im kažemo da ih volimo?

Vanja A

Makron mladima u Francuskoj obećao besplatne kondome

Vanja A

Rekao da nema ništa da prijavi – pas otkrio švercovane tompuse na aerodromu

Vanja A

Ostavite komentar