20. Novembra 2020.

Nakon 19 godina razvodi se zvijezda kultnog filma “Prljavi ples”

Big Portal

Prema pisanju magazina Pipl, glumica je u brakorazvodnoj parnici osigurala da njen suprug ne dobije ništa od novca koji je zaradila ulogom u kultnom filmu “Prljavi ples” iz 1987. i njegovom filmskom nastavku iz 2004. godine.

Kako se dalje navodi, njihov brak službeno će biti raskinut 16. februara naredne godine, prenosi Kliks.

Prema sudskom izvještaju glumica se s dvije godine mlađim suprugom dogovorila o zajedničkom vlasništvu nad njihovom porodičnom kućom na šestomjesečno razdoblje, međutim, samo će glumica koristiti dom.

Ukoliko se par odluči za prodaju kuće, zaradu će podijeliti na jednake dijelove. U braku koji su sklopili 2001. godine, Grej i Greg postali su roditelji 18-godišnje kćerke Stele. Dogovorili su se da će zajedno brinuti o troškovima svoje kćerke dok ne napuni 24. godine.

– Nakon 19 godina zajedno, razdvojili smo se, znajući da ćemo uvijek biti porodica koja voli, cijeni i brine se međusobno jedni za druge. Nedavno smo donijeli tešku odluku o razvodu, ali ostajemo bliski i duboko zahvalni na životnom putu kojega smo dijelili i divnoj kćerki koju smo odgojili – napisala je Grej u opisu fotografije na kojoj grli supruga.

Srpskainfo

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare