Nakit, perje i čipka: Gotje kreirao maske za ljubitelje visoke mode - BIGportal.ba
Magazin Moda

Nakit, perje i čipka: Gotje kreirao maske za ljubitelje visoke mode

Očekuje se da će se režim “maskiranja” nastaviti barem do kraja leta, što znači da je ovaj zaštitni dodatak sada naša stvarnost.

Dizajneri su u toku i prate trendove modernog vremena. Dakle, modna kuća Žan Pol Gotje predstavila je svoje verzije couture zaštitnih maski. Nova kapsula kolekcija kreirana je za projekat “Mask” francuskog magazina Gala.

Gotje je fotografije maski objavio na stranici brenda na Instagramu. Francuz je predložio da se svakodnevni dodatak pretvori u predmet visoke mode. Kreativni tim njegove modne kuće odlučio je da kreira maske u stilu kolekcija dizajnera – od klasične mornarske štampane brenda i bajkerskih jakni do modela sa nakitom, perjem i čipkom.

S’ obzirom na ograničenu ponudu maski i njihovu malu paletu modela, mnogi modni brendovi vidjeli su za sebe priliku da prošire svoje poslovanje na potpuno nove, ali neophodne granice. Ukupno je 48 dizajnera i umjetnika učestvovalo u inicijativi. Među njima su modne kuće Đuzepe Zanoti i Aleksis Mabil, kuća nakita Bušeron, brend parfema Lolita Lempika, model i ikona stila Ines de la Fresanž.


Danas objavljeno

Ruski kosmonauti započeli prvu šetnju u svemiru ove godine

Vanja A

Ovo je 9 najskupljih haljina svih vremena

Vanja A

Ovako je Georgina Rodriguez izgledala prije ljubavi s Ronaldom

Vanja A

Ostavite komentar