Najveći mačak na svijetu dorastao visinu djeteta od dve godine - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Najveći mačak na svijetu dorastao visinu djeteta od dve godine

Mačak, koji je nazvan Kefir, toliko je porastao, da može da stoji „rame uz rame“ sa dvogodišnjim djetetom. Julija Minina iz Rusije kaže da njenu ogromnu mačku mnogi često pomješaju sa psom.

O tome da posjeduje neuobičajeno velikog mačora, Julija je fotografijama i video-snimcima još ranije obavijestila svoje pratioce, a sada se vidi koliko je životinja velika u odnosu na njenu ćerku Anečku, prenosi 24sedam.

Uprkos tome što su mačke rase mejn kun poznate kao velike i posjeduju debeli dvostruki sloj dlake, one su zapravo nježni divovi koji su umiljati prema ljudima.

Mnogi ih nazivaju i plašljivim džinovima. Vlasnica mačka ovog puta nije objavila informaciju o tome koliko je njen ljubimac težak sada, što mnoge zanima jer i dalje raste, a u januaru je, malo prije drugog rođendana, imao 12,5 kilograma.

Kefir - najveći mačak na svijetu, nježni Rus od 13 kilograma VIDEO ⋆  olovka.info

Julija kaže da se Kefir i Anečka odlično slažu, da su nerazdvojni i da ga djevojčica često hrani posebnim grickalicama. Vole da zajedno gledaju i crtane filmove.

Julija je ranije pričala da se prema Kefiru odnosi kao prema drugom djetetu, dodajući da je „veoma pametan i uvijek miran“.

– Kefir ima možda za neke zastrašujući izgled, ali je veoma ljubazno i skromno stvorenje – rekla je Julija.

Glassrpske.

Danas objavljeno

Serijska zavodnica bogatih muškaraca pokazala zanosne obline

Zeljka

Otkrivena nova buba u Srbiji: Nosi ime Novaka Đokovića

Zeljka

Tu su protjerivali članove kraljevske porodice: Skrivena tajna Istanbula

Zeljka

Ostavite komentar