Najtužnija princeza na svijetu više nije u Monaku - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Najtužnija princeza na svijetu više nije u Monaku

Šarlin, supruga princa Alberta od Monaka, od prošle godine nije se ni jednom pojavila u javnosti.

Šarlin je ove godine propustila nekoliko bitnih događaja na kojima se godinama pojavljivala što je skrenulo pažnju medija. Kada je početkom jula izostalo obeležavanje 10 godine braka i javno pojavljivanje nje i princa Alberta, bilo je jasno da nešto nije u redu.

Prema poslednjim informacijama, Šarlin se vratila u rodnu Južnoafričku republiku i kada su mediji to objavili, usledilo je zvanično saopštenje Kneževske palate – “princeza boluje od infekcije uha, grla i nosa i neophodno je da se podvrgne brojnim procedurama, pa će se zadržati u Južnoafričkoj republici neodređeno”.

U domovinu je otišla posle smrtidvoje dragih i bliskih ljudi, ali, tamo je i ostala. na je odlučila da pomogne tamošnjem stanovništvu u borbi protiv krivolova.

Na svom službenom Instagram profilu, princeza Šarlin je dramatičnim fotografijama, na kojima pozira sa lokalnom jedinicom koja se bori protiv krivolova, ali i sa jednim od najugroženijih životinjskih vrsta, nosorozima, poslala je apel javnosti kako bi podigla svest o toj strašnoj borbi koja bi mogla, u konačnici, ugroziti upravo životinjski svet.

Inače, “najtužnija evropska princeza” kako je mnogi zovu, poslednjih meseci izbegla svoje mnogobrojne dužnosti u Monaku, zbog čega je porasla i zabrinutost za njene brak i titulu, ali sada su jasnije i reči princa Alberta II, koji se u javnosti pojavljivao samo u društvu njihovih blizanaca Gabrijela i Žakesa, tvrdeći kako je sa njegovom suprugom sve u najboljem redu i da nema razloga za brigu.

Princeza je krajem 2020. godine fotografisana kada je obrijala deo glave i mediji su pisali da je to njen bunt zbog priča i optužbi da je njen suprug imao afere i da krije vanbračnu decu.

B92.

Danas objavljeno

Proglašeni dobitnici Toni nagrade – mjuzikl “Mulan Ruž” pobjednik večeri

Zeljka

Loti Mos uporedila seks sa pranjem zuba: “Svi to rade ujutru”

Zeljka

Kako da peremo i čuvamo BIJELU ODJEĆU da duže izgleda novo i bez žutih mrlja

Zeljka

Ostavite komentar