5. Marta 2019.

Najstarija kćerka koju je otac bacio s balkona probudila se iz kome, a prvo što je pitala SLAMA SRCE

Big Portal

– Gdje sam? Gdje su seke i braco – prvo je što je djevojčica (7) koju je otac bacio s balkona na 1. spratu kuće na Pagu pitala osoblje KBC-a Zagreb nakon što je došla svijesti.

Probudila se prije četiri dana na Odjeljenju intenzivne zagrebačke bolnice Rebro, gdje se još nalazi. Komunicira s osobljem, a jedna od prvih stvari koje je spomenula bila je kako su je kod kuće tukli, saznaje 24sata.hr u bolnici.

O batinama koje je dobijala u roditeljskom domu i prije jezivog događaja, kad ju je otac bacio s balkona, pričala je spontano i vrlo otvoreno.

Pomoćnik direktora KBC-a Zagreb, prim. dr Milivoj Novak kaže da je zdravstveno stanje djevojčice sad jako dobro, uspješno se oporavlja i danas bi trebala biti prebačena na drugo odjeljenje.
Na intenzivnoj je svima prirasla srcu, a sestre i ljekari su uvijek uz nju kad joj nešto treba ili je boli. Djevojčicu, otkad se probudila i počela komunicirati, obilaze i bolnički psiholozi, a u sve je uključen i psihijatar. Psihologinja s KBC-a Zagreb Marina Grubić svakodnevno odlazi djevojčici i razgovara s njom.

– Ona je još jako iscrpljena, spava, ponekad je i boli, a oko nje se stalno nešto događa, pregledi, terapije, obilasci ljekari ili odlasci na snimanje – kaže Grubić.

Djevojčica je tokom boravka u bolnici govorila da želi ići kući i da želi vidjeti mamu. Sestre su joj na to rekle da je mama s njenim sestrama i bratom te da misli na nju.

(24sata.hr)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare