Najstarija kćerka Beyonce izrasla je u pravu ljepoticu, nova fotografija izazvala muk - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Najstarija kćerka Beyonce izrasla je u pravu ljepoticu, nova fotografija izazvala muk

Kao što se danas raspravlja o izgledu kćeri Jennifer Lopez, prije nje na meti potpuno neosnovanih kritika našla se Blue Ivy Carter, nasljednica pop dive Beyonce i Jay Z-ja.

Baš iz razloga što je pjevačica u vrijeme kada je postala majka bila jedna od najpopularnijih zvijezda, kada se konačno ostvarila kao majka, mnogi su jedva dočekali iskritizirati izgled njezine najstarije kćerke.

Beyonce i Jay Z trude se sakriti svoju djecu od očiju javnosti.

Od toga da je ružna’, ‘ista otac i slično, pa sve do onoga ‘žene, pazite kome rađate djecu’, ‘srećom pa ima novaca za operacije’, ‘onako lijepa majka, a kćer grozna, Blue Ivy su ‘častili’ svakavim komentarima od najmlađih dana.

Međutim, djevojčica je definitivno neko ko je predodređen za velike stvari, baš kao i njezina slavna majka, pa je nedavno osvojila i MTV VMA nagradu za najbolji glas u dječijoj audioknjizi te je postala najmlađa dobitnica te nagrade u historiji, a njezino bogatstvo se inače procjenjuje na oko milijardu dolara.

Nedavno je proslavila 10. rođendan, a njezina baka Tina Knowles podijelila je njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu.

Azra.

Danas objavljeno

Kreativni direktor „Balensijage“ se izvinjava zbog neprikladne kampanje sa decom

Vanja A

Najbolji bivši na svijetu

Vanja A

Samo jedan posto ljudi za deset sekundi može vidjeti riječ na fotografiji, jeste li među njima

V.R.

Ostavite komentar