Najsnažniji muškarac na svijetu otkrio šta je ključno da dovedete tijelo u formu - BIGportal.ba
Hrana i zdravlje

Najsnažniji muškarac na svijetu otkrio šta je ključno da dovedete tijelo u formu

EDDIE Hall proslavio se titulom najsnažnijeg muškarca na svijetu kojom se okitio 2017. godine. Imao je više od 200 kilograma i dnevno je unosio 12.500 kalorija, ali je shvatio da će to kad-tad doći na naplatu. Odlučio se pobrinuti o svom zdravlju pa je u dvije godine izgubio 38 kilograma….

EDDIE Hall proslavio se titulom najsnažnijeg muškarca na svijetu kojom se okitio 2017. godine. Imao je više od 200 kilograma i dnevno je unosio 12.500 kalorija, ali je shvatio da će to kad-tad doći na naplatu. Odlučio se pobrinuti o svom zdravlju pa je u dvije godine izgubio 38 kilograma.

Kao dijete Eddie se bavio plivanjem i važio je za budućeg olimpijca, no umjesto toga je odlučio početi dizati tegove. Međutim, u svojoj knjizi “Strongman: My Story”, otkrio je da je plivanje zadržao u svojoj rutini kao oblik kardio treninga.

“Od plivanja ćete iskusiti mnoge prednosti ne samo za izvođenje nego i za zdravlje uopšteno”, napisao je slavni Eddie.

Polazio je brojne kampove u kojima je ustajao u 5 sati ujutro pa dva sata plivao, a tek onda doručkovao.

“Nakon toga smo morali u teretanu pa vježbati jogu i onda bismo ručali. Poslijepodne smo opet radili na snazi, a za kraj dana je opet na programu bilo dva sata plivanja. To je vojnički režim”, dodao je.

https://www.instagram.com/p/B0EQ1SdFe17/

Upravo plivanju duguje formu kojom se danas može pohvaliti. 

“Gubitak kilograma dugujem proteinskim shakeovima, ali i vježbi koja uključuje plivanje, vožnju bicikla i boks”, otkrio je ranije za britanski Express.

Danas objavljeno

Miriše pa inspiriše: Burek

Zeljka

Britanski soj korone izaziva 64 odsto više hospitalizacija

Zeljka

Današnji ukusan ručak: Domaći PILEĆI PAPRIKAŠ

Zeljka

Ostavite komentar