23. Februara 2021.

Najseksepilnija baka na svijetu otkrila tajnu mladalačkog izgleda

Big Portal

Australijanki retko ko veruje kada kaže da ima 50 godina i da je baka. Mnogi je pitaju koja je tajna njenog izgleda, a ona uvek odgovara kako je zdrava ishrana jednako važna koliko i zdrav duh.

“Zaista verujem da je duh jači od materije. Najbolji savet je da pokušate da budete smireni. Znam koji su moji izvori stresa i trudim se da smanjim njihov uticaj na mene što je više moguće. Ukoliko se ipak nađem preplavljena situacijom ili doživim stres, u sebi pronađem mirno mesto i ponovno napunim baterije pre nego što krenem dalje”, objasnila je.

Đina, koja ima preko 300.000 pratioca na Instagramu veruje u moć pozitivnog razmišljanja i eliminisanja negativnosti u životu. Osim što pozitivno razmišlja, ova baka redovno šeta, pije puno vode i pokušava da se zdravo hrani.

“Živim blizu plaže i volim bosa da šetam uz more svaki dan. Napravim 10.000 koraka dnevno, a to mi pomaže da održim dobro raspoloženje. Uz to pijem i puno vode i jedem antioksidanse. Borovnice su moje omiljeno voće”, rekla je.

Svoj 50. rođendan proslavila je u luksuznom restoranu, ali i tokom slavlja pazila je šta jede.

“Iz ishrane sam izbacila sav gluten i puno se bolje osećam od kada jedem puno manjih obroka sa zdravim namirnicama. Mislim da smo mi ono što jedemo, osećamo i mislimo. Sve to nas hrani na raznim nivoima svaki dan”, zaključila je Stjuart.

https://www.instagram.com/p/CLj2y9mJ8Nl/

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare