Najpoznatiji tajni agent bi mogao zaobići bioskope - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Najpoznatiji tajni agent bi mogao zaobići bioskope

Striming servisi “Apple”, “Netflix” i drugi zainteresovani su za otkup filma “No Time to Die”, najnovijeg ostvarenja o Džejmsu Bondu koje je trebalo da bude prikazano u aprilu ove godine, što bi značilo da bi posljednji film popularne franšize mogao biti prikazan online.

MGM, studio koji potpisuje produkciju filma, navodno je izgubio približno 50 miliona dolara zbog pomjeranja premijere ovog filma. Uprkos velikom finansijskom gubitku, portparol MGM kompanije tvrdi kako nemaju namjeru prodati film.

“Ne želimo komentarisati glasine. Film nije na prodaju. Premijera je pomjerena za april 2021. godine jer želimo omogućiti filmoljupcima da u ovom ostvarenju uživaju na najbolji mogući način – u kinima”, kratko je prokomentarisao portparol MGM komapnije.

“Paramount”, “Sony” i druge velike produkcijske kuće već su zaradile desetine miliona tako što su striming servisima prodali neka od najnovijih ostvarenja.

Posljednja odluka o odlaganju premijere nije bila iznenađenje, pogotovo nakon što je broj oboljelih ponovo počeo da raste u Njujorku i Los Anđelesu, kao i u Evropi.

Producenti filma željeli su, s obzirom na Bondovu svjetsku popularnost, da sačekaju da se publika širom svijeta osjeti bezbjedno prije nego što ponovo krene u bioskope.

Međutim, nekoliko izvora tvrdi kako se ipak razmatra opcija prodaje filma te kako su već pokrenuti neki pregovori. Prema ovim tvrdnjama, MGM vrijednost filma procjenjuje na 600 miliona dolara. Najave filma koje je publika već imala prilike da pogleda dale su nagovještaj da će ulogu glavnog negativca i protivnika Danijelu Krejgu tumačiti Rami Malek, koji je stekao globalnu slavu u “Boemskoj rapsodiji”. Prvobitno je “Bonda” broj 25 trebalo da režira Deni Bojl, ali je on napustio projekat u avgustu prošle godine zbog “kreativnih razmimoilaženja”.

Na njegovo mjesto uskočio je američki režiser Keri Džodži Fukunaga, a on je stalno bio u trci s vremenom kako bi film ostao u rasporedu za premijeru u aprilu, koja je ipak morala biti pomjerena zbog pandemije virusa korona. Projekat je imao dodatnu komplikaciju što je poslije Bojlovog odlaska sve moralo da se smišlja ispočetka.

“Obožavam Denijeve filmove, ali s ovim smo praktično morali da krenemo od nule. Producenti su željeli da počnemo iznova i smislimo potpuno novu priču za ovaj film”, objasnio je Fukunaga.

Nezavisne

Danas objavljeno

Turista na Siciliji pronašao izgubljenu kreditnu karticu Harisona Forda!

Vanja A

Penelope Cruz: Što starija, to bolja

Vanja A

Paris Hilton želi ove poklone za vjenčanje

Vanja A

Ostavite komentar