3. Novembra 2019.

Najpoznatiji svjetski par se razvodi?

Big Portal

Kako prenose zapadni mediji, starleti se smučilo njegovo provokativno ponašanje, izlivi ljubomore i nekontrolisano trošenje para, te je odlučila da ga ostavi.

Naime, izvor blizak Kim tvrdi da njihov brak već neko vreme ne funkcioniše, kao i da je starleta odlučila da krenu odvojenim putevima.

Kako je dalje objasnio, Kim Kardašijan ne želi da dozvoli da se Kanje meša u njen “lični prostor” , te joj je suprug već preko glave zbog svojih svakodnevnih ispada i skandala kojima puni naslovne strane tabloida.

“Ne želi da je više blamira. Ona je za sebe izgradila karijeru i ne želi da dozvoli nekontrolisanom mužu da joj to uništi” , dodao je izvor.

Ono što starleti dodatno smeta, navodno je njegovo trošenje para. Kanje je prema rečima izvora samo proteklog meseca potrošio više miliona dolara na snimanje novog albuma i na humanitarne donacije crkvi, koje njoj jako smetaju.

“Ona pokušava da mu objasni da je tako nešto bespotrebno, kao i da će bankrotirati ako on nastavi da troši njihove milione bez dogovora. Nedavno je digla ruke i rekla da će se razvesti, ne može više to da podnese” , dodao je izvor.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare