NAJPOZNATIJI POLIGRAFISTA se oglasio o Lečiću: Evo šta kaže o njegovim rezultatima sa detektora LAŽI - BIGportal.ba
Ex Yu

NAJPOZNATIJI POLIGRAFISTA se oglasio o Lečiću: Evo šta kaže o njegovim rezultatima sa detektora LAŽI

Iako je poligraf samo indicija za policiju, a ne dokaz na sudu, on može biti od izuzetne važnosti ukoliko nema dovoljno dokaza

Poligrafista Nikola Novak je u intervjuu za TvIn otkrio da li se poligraf može prevariti, ko ne može biti podvrgnut ovakvom testiranju i kakvo je njegovo mišljenje o aktuelnom slučaju Lečić.

Poligraf je instrument koji beleži fiziološke reakcije u organizmu, tj. one koje nisu pod uticajem centralnog nervnog sistema, a na njih je nemoguće uticati, objašnjava Novak.

ako je poligraf samo indicija za policiju, a ne dokaz na sudu, on može biti od izuzetne važnosti ukoliko nema dovoljno dokaza.

Šizofrene osobe i one koje nemaju dodira sa stvarnošću se ne mogu poligrafski testirati, kao ni epileptičari i trudnice. Svi otali, uključujući sociopate i psihopate, mogu, dodaje sagovornik.

Sagovornik kaže da je u Egiptu glumcima zabranjeno da svedoče, jer se smatraju za profesionalne lažove, ali dodaje da čak i najboljom glumom poligraf ne može biti prevaren, ali je izuzetno važno da se ispitivanje obavi krajnje objektivno.

Objektiv.

Danas objavljeno

Na kućnu adresu Mie Borisavljević stigao rođendanski poklon, Bojan nadmašio sebe

V.R.

Seka Aleksić u lateks haljini pokazala kako se “nose” obline

V.R.

Milan Stanković nigdje ne nastupa, ali vodi biznis u Čikagu

V.R.

Ostavite komentar