14. Marta 2021.

Najpouzdaniji SUV-ovi

Big Portal

Detaljnim ispitivanjem došlo se i do izbora najboljih 10 SUV-ova, piše Revija HAK.

Idemo od 10 mesta – na njemu je Volkswagen T-Roc. Kod njega se povremeno javljaju problemi s motorom koji se otklanjaju u vrlo kratkom vremenu. Deveta je Škoda Kodiaq, kod koje mogu da se jave problemi s elektronikom benzinskog motora i zbog toga je potrebno više rada u servisu (oko nedelju dana).

Sedmo mesto dele Mazda CX-5 i Porsche Macan. Mazda povremeno ima problema s elektronikom, a posebno su kvalitetni benzinski motori. Kod Porschea se povremeno javljaju problemi s menjačem. Dobro je što se kod većine vozila kvarovi javljaju tokom garancije. Izvan garantnog roka cena popravke menjača je 1.000 evra.

Opel Mokka je šesta s retkim problemima s elektronikom, a peti SUV po zadovoljstvu anketiranih je Ford Kuga kod koje se pominju tek manji problemi s karoserijom.

Na odličnom trećem mestu je Mazda CX-3 kod koje se javljaju manji problemi s infotainmentom, drugi je BMW X1 kod koga se izdvaja retka grupa kvarova hlađenja motora, a najbolji je Mini Countryman s tek manjim problemima s elektronikom.

Izvor:Revijahak.hr
Foto:Autoblog.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare