Najplaćeniji jutjuber najavio kandidaturu za predsjednika: "Dijeliću milione ljudima" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Najplaćeniji jutjuber najavio kandidaturu za predsjednika: “Dijeliću milione ljudima”

Najpraćeniji jutjuber na svetu, MrBeast, pravog imena Džimi Donaldson, otkrio je u nedavnom gostovanju na kanalu TMG kako planira kandidaturu za predsednika SAD-a.

MrBeast nije konkretizovao kada će se tačno kandidovati, ali je rekao kako će njegova kandidatura izgledati. Najavio je da će “popraviti” neke probleme SAD-a, ali se u toj ulozi vidi tek za nekih dvadesetak godina.

“Želim da zgrnem gomilu novca i onda je podelim okolo ljudima netom pre nego što se kandidujem za predsednika. Zamislite, imate 10 milijardi dolara i podelite ih ljudima. Onda mogu reći ‘imao sam sve i sve sam dao ljudima’, a to je poprilično moćna stvar”, pojasno je MrBeast.

“Predsednici su prestari”

“I onda, umesto da dajem lobistima i namećem agende, radim sve što će koristiti američkom narodu. Zvuči mi kao dobra ideja”, rekao je MrBeast i onda ponosno konstatovao: “Da, mogao bih da se kandidujem za predsednika, da budem iskren.”

Izneo je i zanimljivu ideju kako bi njegova kandidatura mogla da izgleda za koju godinu. “Kandidovaću se oko četrdesete godine života. Mislim da su predsednici stari, do tada kada se kandidujem, stari ljudi će već umreti i glasaće uglavnom oni mojih godina. Vreme je za mlađe predsednike”, naveo je MrBeast.

Danas objavljeno

Ne kažnjavajte dijete, radite na sebi

Vanja A

Pol Rad izgleda kao da ne stari i konačno nam je otkrio u čemu je tajna

Vanja A

Jedva preživio kao štene, sad ima skoro 31. godinu i najstariji je pas na svijetu

Vanja A

Ostavite komentar