Najplaćenija je manekenka na svijetu, a odbija ponude i vrijeđa koleginice - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Najplaćenija je manekenka na svijetu, a odbija ponude i vrijeđa koleginice

Od kada se pojavila na svetskoj modnoj sceni, Kendal Džener broji samo uspehe, te je svojom pojavom sa modnog trona skinula Žizel Bundšen, koja je godinama unazad bila jedna od najlplaćenijih manekenki na svetu. FOTO: SCREENSHOT / SCREENSHOT Kendal je sada na svom Instagramu objavila fotografiju bez trunke šminke, a na blistavom…

Od kada se pojavila na svetskoj modnoj sceni, Kendal Džener broji samo uspehe, te je svojom pojavom sa modnog trona skinula Žizel Bundšen, koja je godinama unazad bila jedna od najlplaćenijih manekenki na svetu.

FOTO: SCREENSHOT / SCREENSHOT

Kendal je sada na svom Instagramu objavila fotografiju bez trunke šminke, a na blistavom i negovanom telu joj mnoge žene mogu pozavideti.

Podsetimo, Kendal je u intervjuu za časopis Forbes izjavila da je izbirljiva i da ne prihvata sve ponude za posao, a zbog toga su je prozvale mnoge koleginice koje su ovu izjavu doživele kao uvredu za njihov trud.

“Od početka smo bili jako izbirljivi oko poslova koje ću prihvatiti. Nikad nisam bila jedna od onih devojaka koje će odraditi po 30 revija u sezoni ili šta god već rade. Imala sam milion poslova, ne samo revije. I sve me je jako umorila i morala sam malo da stanem jer sam bila na rubu nervnog sloma.”

Izvor. Blic

Danas objavljeno

Knjiga pozajmljena pre 111 godina konačno vraćena biblioteci

Vanja A

Da li ste čuli za “ljudske budilnike”, oni su budili radnike nekad u Irskoj i Britaniji!?

Vanja A

Inspiracija za promjenu: 15 slavnih žena s najboljim šiškama svih vremena

Vanja A

Ostavite komentar