Najomraženija preljubnica uživa u ljubavi, ali i provocira atraktivnim slikama na Instagramu - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Najomraženija preljubnica uživa u ljubavi, ali i provocira atraktivnim slikama na Instagramu

Poznata je kao bivša drugarica Kajli Džener i devojka s kojom je košarkaš Tristan prevario Kloi Kardašijan.

Rijaliti zvezda Kloi Kardašijan nije ni slutila da bi njen partner, košarkaš Tristan Tomson mogao da je prevari i to sa njenom saradnicom i drugaricom Džordan Vuds (24).

Od 2019. godine od kada je izbio ovaj skandal, javnost ne prestaje da prati ovu plus sajz manekenku, a jednom prilikom je izjavila:

“Mediji se ne fokusiraju na prave probleme u svetu. Fokusiraju se na mladu crnkinju koja je napravila grešku, a to je trebalo privatno da rešim. Svaki dan je bio neki “strašan” naslov u medijima i na društvenim mrežama o meni. Možda sam učinila nešto pogrešno, ali iskreno mislim da ovo nisam zaslužila”.

Strani mediji su je okrakterisali kao zavodnicu, preljubnicu, bilo je dosta negativnih komenatra na račun njene “greške”, ali kako vreme prolazi, čini se da Vudsova nastavlja svojim životom.

Radi kao model, njen Instagram profil je preplavljen provokativnim slikama, a svoj ljubavni život takođe izlaže u javnost.

U vezi je sa košarkašem Karlom Entonijem Taunsom i nedavno su uslikani kako su krenuli u noćni izlazak. Zanimljivo, Vudsova je za za tu priliku obukla haljinu koja je napravljena od lanaca i otkriva skoro sve.

Danas objavljeno

Odličan trik kako da otkrijete buđ pre nego što se pojavi na zidovima

Zeljka

Šta mislite o Kristen Stjuart u ulozi Džokera?

Zeljka

Viđali su se iza leđa svojih supružnika: Milijarder i njegova djevojka ludo zaljubljeni

Zeljka

Ostavite komentar