Najnovija ažuriranja Google Play Services i Play prodavnice donose nekoliko poboljšanja za vaš Android uređaj - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Najnovija ažuriranja Google Play Services i Play prodavnice donose nekoliko poboljšanja za vaš Android uređaj

Google je tek od nedavno počeo da daje obavještenja šta je novo u svojim ažuriranjima sistema Google Play.

Stranica za podršku objavila je promene iz decembra 2021. i januara 2022, pri čemu je poslednji poboljšao upravljanje vremenskim zonama i dodao podršku za nove promene prelaza na letnje računanje vremena u nekoliko zemalja. Kompanija je ponovo ažurirala stranicu kako bi odražavala poboljšanja koja su doneta najnovijim ažuriranjima Play usluga i Play prodavnice.

Promene uključuju mogućnost ručnog dodavanja akreditiva za prijavljivanje za veb lokacije i aplikacije u Google Password Manager, poboljšani način prijavljivanja na Android TV pomoću Android telefona i novi Discovery na podržanim Android uređajima za isticanje promene u velikom ažuriranju OS-a. Ispod su sve promene koje su deo ažuriranja iz januara 2022. za Play prodavnicu i Play usluge, javlja Android police.

Sve gore navedene promene su deo Google Play usluga v22.02.03 i Play Store v28.8, koje su prošle nedelje prvi put počele da se pojavljuju na Android.

Benchmark.

Danas objavljeno

Nothing sprema svoj providni telefon

Vanja A

Tviter kažnjen sa 150 miliona dolara – prodavali privatne podatke korisnika

Zeljka

Dyson razvija robote za sve kućne poslove koje mi ne volimo da radimo

Zeljka

Ostavite komentar