Najmoćniji iPhone će ubuduće nositi drugačije ime? - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Najmoćniji iPhone će ubuduće nositi drugačije ime?

Prema navodima Marka Gurmana, Apple sa novom serijomtelefona planira da predstavi i novi način njihovog imenovanja. Ako se to obistini, Pro Max brend će otići u istoriju.

Bloombergov reporter i dugogodišnji Appleov analitičar, Mark Gurman, objavio je u svom nedavnom Power On biltenu da Apple planira da uvede novi način imenovanja iPhone 15 serije telefona.

Prema njegovim informacijama, predstojeći iPhone Pro Max modeli postaće – Ultra.

“Na osnovu Appleovih prethodnih odluka, možemo očekivati osveženi dizajn iPhonea sledeće godine, što se poklapa s prelaskom na USB-C i potencijalnom zamenom Pro Max modela sa Ultra modelom”, navodi Gurman.

Naime, prvi Pro Max iPhone pojavio se 2019. godine. Reč je, podsetimo, o iPhoneu 11 Pro Max, koji je doneo brojne novitete, uključujući treću kameru.

S obzirom na to da proizvođači poput Xiaomija i Samsunga već duže vreme imaju Ultra modele, nije neobično da i Apple želi da svoje najjače telefone okiti tim nazivom.

Iako iPhone 14 nije na tržištu ni mesec dana, sve je više glasina o iPhoneu 15. Osim navodnog preimenovanja Pro Max modela, analitičari predviđaju da bi Dynamic Island mogao biti deo standardne opreme na svim modelima. Tu je i već pomenuti USB-C priključak, za kojeg Gurman tvrdi da je Apple već počeo da testira.

B92.

Danas objavljeno

Njemačka kompanija patentirala revolucionarnu bateriju nalik na živi organizam

Vanja A

Samsung Galaxy S23 biće predstavljen početkom 2023.

Vanja A

Microsoft otkriva kada bi se mogao pojaviti GTA VI

Vanja A

Ostavite komentar