Najmoćniji Huawei telefon do sad: Upoznajte Mate 40 Pro - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Najmoćniji Huawei telefon do sad: Upoznajte Mate 40 Pro

Predstavljen u oktobru prošle godine, Huawei Mate 40 Pro doneo je revoluciju u industriji pametnih telefona. Kompanija je još jednom pokazala svoju posvećenost inovacijama, kombinujući vrhunski dizajn i najbolju tehnologiju, nastojeći da pruži najkvalitetnije korisničko iskustvo. Novi Huawei Mate 40 Pro telefon stigao je na domaće tržište, donoseći brojna softverska i hardverska unapređenja.

Pametni telefoni iz Huawei Mate serije, poznati su kao pouzdani uređaji, kreirani da korisnicima budu verni pratioci kroz užurbanu svakodnevicu. Poslovni korisnici biće posebno oduševljeni, imajući na umu da Mate 40 Pro odlikuju jake performanse, izdržljiva baterija, sigurnost i zaštita privatnosti i, naravno, mogućnost saradnje sa drugim Huawei uređajima.

Za potpuno neometan rad Huawei Mate 40 Pro zadužena je baterija od 4400 mAh, a telefon dolazi sa najbržim do sad Huawei SuperCharge punjačem od 66,5W. U kombinaciji sa moćnim Kirin 9000 čipsetom, Mate 40 Pro pruža neverovatne performanse poput otvaranja velikih datoteka, naprednih programa, aplikacija i igara za samo nekoliko sekundi.

Kada je reč o privatnosti podataka i sigurnosti, operativni sistem EMUI 11 sadrži brojna bezbednosna rešenja za zaštitu Huawei korisnika, uključujući, na primer, uklanjanje osetljivih ličnih podataka kao što je lokacija iz datoteke pre nego što je pošalje. Ukoliko sve važne misli i ideje zapisujete u Beleške, Huawei Mate 40 Pro nudi mogućnost da ih dodatno osigurate, tako što možete postaviti dodatnu zaštitu u vidu verifikacije pristupa. Takođe, zahvaljujući unapređenoj tehnologiji skeniranja lica, Mate 40 Pro prepoznaje samo vas i na taj način može sakriti detalje notifikacija i ponovo zaključati aplikacije ako primeti da neko drugi gleda u vaš ekran.

Popularna opcija Multi-Screen Collaboration, koju pokreće Huawei Share, nudi potpuno nov način upravljanja više Huawei uređaja i istovremeno pokretanje više aplikacija. Možete povezati svoj Mate 40 Pro sa Huawei laptop računarom (npr. Huawei MateBook X) i koristiti MateBook X za upravljanje do tri aplikacije sa telefona, na ekranu laptop računara. Takođe možete da prenesete podatke sa pametnog telefona na laptop ili obrnuto, prevlačenjem preko ekrana računara, zahvaljujući ekranu osetljivom na dodir, koji poseduje Huawei MateBook X laptop.

Kamere na Huawei Mate 40 Pro telefonu, sada već tradicionalno, kreirane su u saradnji sa kompanijom Leica. Stražnji sistem kamera sadrži tri kamere: 50MP Super Sensing Wide, 20MP Ultra Wide Cine, 12MP telefoto objektiv koji podržava 5x optički zum, 10x hibridni zum i 50x digitalni zum. Četvrto sočivo je laserski senzor za precizno i brzo fokusiranje na fotografije i video zapise. Videografija je takođe poboljšana pomoću opcija Super Steady Shot, XD Fusion HDR video, Tracking Shot i Story Creator.

Danas objavljeno

Pojavile su se informacije o prvim MSI Intel Z690 matičnim pločama

Vanja A

Samsung Galaxy Tab S8 se pojavio na renderima

Vanja A

Google izdao hitno upozorenje za sve korisnike Chrome-a

Zeljka

Ostavite komentar