Najljepši par Instagrama imao najružniju vezu koju možete da zamislite: "On je okrutan" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Najljepši par Instagrama imao najružniju vezu koju možete da zamislite: “On je okrutan”

Aleksis Ren i Džej Alvarez dugo su nosili titulu najljepšeg para na Instagramu, a njihove magične fotografije s brojnih putovanja izazivale su divljenje miliona ljudi. Međutim, tek se nedavno otkrila prava pozadina naizgled bajkovite priče.

Aleksis je progovorila o toksičnosti njihovog odnosa te otkrila da ju je Džej zlostavljao. “Bio je manipulativan i okrutan”, tvrdi danas Aleksis. U podkastu “Call Her Daddy” je izjavila da je Džej, bez njenog znanja, u ugovorima naveo da jedan deo njene zarade ide njemu, zbog čega je ona na sudu morala da se bori za svoj novac.

Par je u vezi bio dve godine te Aleksis tvrdi da je na početku sve bilo u redu i da misli da ju je tad Džej zaista i voleo. “Kada je posao postao veći od same veze, tada je počeo da se pogoršava”, kaže.

“Sećam se da bih svako jutro ustala mnogo ranije od njega kako bih se našminkala i pobrinula se da uvek izgledam savršeno”, opisuje pritisak koji je osećala u vezi koju su svakodnevno na društvenim mrežama pratili milioni ljudi.

“Ponašao se kao da je u toj vezi samo zato da ne izgubi posao, a meni to nije bilo ni na kraj pameti. Mislila sam da ću se udati za njega”, kaže Aleksis.

Tvrdi da se manipulacija nastavila i nakon prekida veze jer je Džej na taj način dogovarao nove poslove. “U sve je bio uključen i naš menadžer, majstor manipulacije”, dodaje.

Danas objavljeno

Kako danas izgleda detektiv Horejšio iz “CSI: Miami”

Vanja A

Evo gdje su najkvalitetnije plaže na svijetu

Vanja A

Johnny Depp i njegova advokatica u vezi? Fanovi navijaju za tu ljubav

Vanja A

Ostavite komentar