Najljepše nacije na svijetu: U Ukrajini "raj za oči"? - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Najljepše nacije na svijetu: U Ukrajini “raj za oči”?

S obzirom na to da je ova lista napravljena na osnovu odgovora 8.500 učesnika ankete, ne treba ove rezultate uzeti kao “konačne”, već prosto kao mišljenje većine ispitanika.

S obzirom na to da je ova lista napravljena na osnovu odgovora 8.500 učesnika ankete, ne treba ove rezultate uzeti kao “konačne”, već prosto kao mišljenje većine ispitanika. Zabave radi, evo koje nacije su proglašene najlepšim.

Stanovnici Ukrajine, odakle je poreklom i glumica Mila Kunis, proglašeni su najlepšom nacijom na svetu. Na drugom mestu su Danci, zatim slede Filipinci.

Ovo istraživanje je sprovela agencija Big 7 Travel, ispitano je 8.500 ljudi, a svi znamo da je svačije mišljenje o lepoti potpuno subjektivno. Ali, prema ovoj listi na četvrtom mestu najlepših nacija našli su se Brazilci – setimo se Adrijane Lime i Žizel Bundšen, recimo – pa zatim Australijanci.

Na šestom mestu je Južna Afrika, slede je Italija i Jermenija. Na devetom mestu najlepših naroda su Britanci, pa Kanađani.

Iako se o Francuskinjama često govori kao o najlepšim ženama na svetu, Francuzi su tek na 12. mestu ove liste, Španci na 16, a slede ih Bugari i Česi, dok su Mađari na 20.

Ako pitate muškarce, oni će verovatno reći da su Kolumbijke jedne od najlepših na svetu, a prema ovoj listi su na 22, dok su Meksikanci na 24. Rusi su na 33. poziciji, odmah iza njih su Argentinci, Nemci su na 44. mestu, Amerikanci na 45, Slovenci na 47. Naše komšije, Hrvati, našli su se na 49. mestu liste, a kao poslednji na listi top 50 završili su Irci, dok nas uopšte nema na listi.

Šta vi mislite, koja nacija je najlepša na svetu?

Izvor: Mondo

Danas objavljeno

Iznenađenje: Samanta dobija zamjenu u seriji “Seks i grad”?

Vanja A

Mnoge razočarala: Sofia Vergara optužena za lažiranje cijepljenja

Vanja A

Uspjeo istorijski let helikoptera na Marsu

Vanja A

Ostavite komentar