Najljepše kreacije vjenčanica u kojima su sudbonosno „da“ izrekle brojne slavne dame - BIGportal.ba
Magazin Moda

Najljepše kreacije vjenčanica u kojima su sudbonosno „da“ izrekle brojne slavne dame

Mnoge slavne i imućne dame za odlazak pred oltar birale su kreacije američke modne dizajnerice Vere Wang.

U vjenčanici Vere Wang, udala se glumica Issa Rae, pjevačica Ariane Grande, manekena Lily Aldridge, Mariah Carey, Victoria Beckham, ali i brojni fikcijski likovi na velikim i malim ekranima.

Krajem jula na jugu Francuske američka glumica Issa Rae udala se za Louisa Diamea, a na taj poseban dan nosila je dvije vjenčanice Vere Wang. Za samu ceremoniju odabrala je model bez naramenica, srcolikog izreza na grudima i rukom našivenim Chantilly čipkom s kristalnim ukrasima.

Na večernjoj zabavi nosila je haljinu dubokog V dekoltea i donjim dijelom od tila.

Prva vjenčanica Vera Wang koju je Gwen Stefani nosila kad se udala za Blakea Sheltona 3. srpnja ove godine bila je bez naramenica, izrađena od svile i tila, s velom na kojem su izvezena njihova imena kao i imena njezine djece.

Druga vjenčanica koju je za taj poseban dan dizajnirala Vera Wang je zapravo večernja mini haljina bez naramenica, od tila i svile s izvezenom rajskom pticom koja simbolizira par i njihovo troje djece.

Ariana Grande

U dugoj vjenčanici od svile u krem boji i s dubokim izrezom na leđima u svibnju 2021. sudbonosno ‘da’ izrekla je Daltonu Gomezu pjevačica Ariana Grande.

Tina Kunakey

Vjenčanicu od tila Vere Wang s duboko izrezanim, srcolikim dekolteom, za vjenčanje s glumcem Vincentom Casselom odabrala je lijepa francuska manekenka Tina Kunakey.

Manekenka je na dan vjenčanja 2019. kad se udala za pop senzaciju Justina Biebera promijenila čak tri haljine, a među njima se našla i jedna s potpisom Vere Wang. Riječ je o vjenčanici spuštenih ramena, koja prati liniju tijela, a mladenka ju je nosila uz – tenisice. ‘Jako sam sretna što je odjenula i partijala u njoj i što ih je nosila uz tenisice’, rekla je nakon toga Wang.

Mariah Carey

Pretjerano raskošna vjenčanica Mariah Carey u stilu princeza iz bajki, nije se pokazala kao sretan odabir. Pjevačica ju je nosila na vjenčanju s Tommyjem Mottolom 1993, a jednom je prilikom priznala da je brak bio toliko nesretan da je razmišljala da je spali. No umjesto toga ponovo ju je odjenula u videospotu ‘We Belong Together’.

Alicia Keys

U vjenčanici Vera Wang inspiriranoj grčkim božicama udala se 2010. za muzičara Swizz Beatza.

Izvor:tportal

Danas objavljeno

Metode za poboljšanje produktivnosti

Vanja A

Neprijatne mirise zagorjelog ručka možete ukloniti pomoću jednostavnih trikova

Vanja A

Smrt prvog supruga Brigitte Macron dugo je krila: Njega i djecu ostavila zbog 15-godišnjeg učenika

Vanja A

Ostavite komentar