Najljepše dvorište porodice Vranješ - BIGportal.ba
Banja Luka

Najljepše dvorište porodice Vranješ

Dvorište Mirjane i Stevana Vranješa iz Ljubačeva je najljepše dvorište u ovogodišnjoj akciji “Biramo najuređenije”.

Mirjana Vranješ je rekla da ga ona i muž uređuju sa puno ljubavi i pažnje, kao i da ideja ima mnogo – koje jednu po jednu pretoče u djelo.

“Najvažnije nam je da svoj životni prostor održavamo urednim i čistim, da imamo mnogo cvijeća i zelenila te da nam komšije i prijatelji često dolaze jer vole ovu našu malu oazu mira i spokoja”, kazala je Vranješova.

U akciji “Biramo najuređenije”, koju je Gradska uprava organizovala 17. godinu zaredom, za najljepše školsko dvorište izabran je krug Osnovne škole “Jovan Dučić” u Priječanima, koji je nedavno obnovljen u velikoj akciji Gradske uprave, ali nemjerljiv doprinos lijepom izgledu ovog dvorišta dali su učenici i nastavnici ove škole.

U konkurenciji zajednica etažnih vlasnika najljepši životni prostor je u Ulici carice Milice broj 10 u naselju Obilićevo, a vlasnik najljepšeg balkona je Milka Kajkut iz Gornje Piskavice.

“Učestvovalo je 35 kandidata u četiri kategorije: najuređenije dvorište, školsko dvorište, najuređeniji prostor zajednica etažnih vlasnika i najljepši balkon”, rekli su u Odjeljenju za komunalne poslove.

Istakli su da su svi kandidati dali primjer kako se odnosi prema prostoru u kojem se živi i kako se doprinosi ljepšem izgledu grada.

U kategoriji dvorišta drugo mjesto osvojio je Dragoslav Aničić, a treće Brane Topić. Apsolutni pobjednik školskih dvorišta je OŠ “Jovan Dučić”, na drugom mjestu je škola u Kuljanima, a na trećem škola u Zalužanima.

U konkurenciji zajednica etažnih vlasnika na drugom mjestu je ZEV Carice Milice 38-40, a na trećem ZEV Bulevar cara Dušana 8.

Drugo mjesto najljepših balkona je balkon Stojanke Đuragić iz Ulice Novaka Pivaševića, a treće Ljubomira Račića iz Ulice Petra Rađenovića.

NEZAVISNE NOVINE

Danas objavljeno

Planirana isključenja el.enegije za 24.01.2022.godine

Vanja A

U nedjelju obustava saobraćaja u centru Banjaluke

M.

Danas prva i treća doza Fajzera: Nervoza u redu na vakcinalnom punktu u Banjaluci

M.

Ostavite komentar