Najljepša djevojčica na svijetu je napunila 18 i svijet je zgranut njenim fotkama s dečkom - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Najljepša djevojčica na svijetu je napunila 18 i svijet je zgranut njenim fotkama s dečkom

Život francuske manekenke Tajlejn Blondu pod lupom je medija još od 2007. godine, kad je proglašena “najljepšom djevojčicom na svijetu”. A ona se trudila da to i ostane gradeći karijeru na toj tituli. Djetinjstvo je potrošila osvajajući modne piste, tinejdžerske godine uložila u druženje sa poznatim facama, ali sad, kad ima 18, izgleda da je konačno baš briga šta se očekuje od nje.

Početak 2019. godine “najlepša djevojčica na svijetu” dočekala je kao “najljepša žena na svjietu”, a 5. aprila napunila je 18 godina i izgleda da više nema namjeru da robuje ustaljenim stazama šoubiznisa na koje su je bacili dok je bila djiete.

I danas Tajlejn izgleda poput prelijepe vile i niže poslovne uspjehe, ali sama kreira svoje vrijeme, dajući ljubavi prednost u odnosu na sve drugo.

Međutim, ako ste pomislili da se usput spanđala sa sinom nekog slavnog glumca ili možda drugaricom iz svijeta modelinga kako bi privukla dodatnu pažnju javnosti, isti ste kao svi oni koji s neodobravanjem gledaju u fotke Tajlejnn i njenog dečka s plaže, konstatujući da je “mogla i boljeg da izabere”.

Jer Tajlejn nije izabrala ni bogataša ni dijete Holivuda, već punačkog momka po imenu Milan Merite, koji je medijima bio totalno nepoznat. Do sada.

Tajlejn i Milan su u vezi od januara, a sudeći po najnovijim paparaco fotografijama s karipske plaže, zaljubljeni su do daske i prilično se dobro provode zajedno. A svijet može samo da im zavidi.

https://www.instagram.com/p/B0mCJl6gsIZ/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BxfahvIljbI/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BuHJVuOlTis/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/Bvjp33jB00A/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BwUydBtFwCP/

Danas objavljeno

Šetač pasa Ledi Gage iz bolnice opisao napad: “Krv na njenom tijelu je zapravo moja”

Zeljka

Bivša zavisnica koja se predozirala 19 puta oduševila transformacijom

Zeljka

Anđelina Džoli prodala Čerčilovu sliku za rekordnih 11,6 miliona dolara

Zeljka

Ostavite komentar