Najlepši princ oženio je manekenku za muške magazine - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Najlepši princ oženio je manekenku za muške magazine

Vojvoda od Vermlanda i sin kralja Karla XVI Gustafa i kraljice Silvije od Švedske, princ Karl Filip veliku pažnju javnosti privukao je zbog svog neodoljivog izgleda.

On je veoma aktivan u vršenju kraljevskih dužnosti, pa tako javnost često može da ga vidi u medijima. Ono šta je zanimljivo jeste da je švedski plemić već pet godina oženjen i to bivšom manekenkom Sofijom Helkvist sa kojom ima i trojicu sinova – princa Aleksandera, princa Gabrijela, princa Džulijana Herberta Folkea.

A njihova ljubavna priča desila se spontano i neočekivano. Naime, zaljubljeni golupčići upoznali su se tokom jedne večeri u istom restoranu. Prijetelji sa kojima su večerali poznavali su se međusobno, te je njihov susret utoliko bio dosta lakši.

“Počeli smo sa stidljivim pozdravima”, rekao je Karl jednom prilikom, te dodao da je tok konverzacije tekao svojim prirodnim putem, “baš kao kad znate da je ona prava”.

Shodno tome, simpatije, a onda i ljubav kod princa Filipa desile su se brzo i burno. Nije hteo da čeka ni jedan trenutak više, te je nakon nekoliko meseci viđanja odmah postavio sudbonosno pitanje.

“Moram da priznam, kada sam nameravao da postavim pitanjem osetio sam nervozu i leptiriće u stomak. Noć pre prosidbe budio sam se nekoliko puta, jer nisam mogao da spavam od uzbuđenja”.

Obećanje na večnu ljubav dali su 13. juna 2015 godine pred prijateljima i porodicom, a slavlju je prisustvovalo nkoliko hiljada ljudi iz celog sveta.

Zanimljiva je i činjenica da je njegova draga bila model za muške magazine, kao i učesnica rijaliti programa “Paradise Hotel” pre nego što je preuzela kraljevske dužnosti.

Danas objavljeno

Ale i Hilaria Baldvin podijelili prvu porodičnu fotografiju sa sedmero djece

Vanja A

Otkrivena 44 zlatnika iz 7. veka skrivena u zidu u strahu od muslimanskih osvajača

Zeljka

Spremačice se poslužile kolačima poslije žurke, završile u bolnici halucinirajući

Zeljka

Ostavite komentar