Najekstremnije scene novog agenta 007: Spasioci u pripravnosti - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Najekstremnije scene novog agenta 007: Spasioci u pripravnosti

Jedan od snimatelja novog filma o Jamesu Bondu otkrio je Mirroru da se radi o najopasnijoj avanturi legendarnog agenta 007.

Jedan od snimatelja novog filma o Jamesu Bondu otkrio je Mirroru da se radi o najopasnijoj avanturi legendarnog agenta 007.

James Bond se, prema tvrdnjama podvodnog kamermana Kjetila C Astrupa, u najnovijem filmu bori pet metara ispod površine zaleđenog jezera. Te scene se snimaju u Norveškoj.

“Ovo je verovatno najekstremnija stvar koju su Daniel Craig i drugi glumci morali da izvedu. Ovo je ipak jubilarni 25 Bond i naverojatnije poslednji u kom će ga Daniel glumiti pa mora biti nešto posebno”, rekao je Astrup.

Naglasio je da se radi o izuzetno opasnoj sceni tokom koje su svo vreme bili u pripravnosti spasitelji ronioci.

“U Spectreu smo videli da je Daniel u Veneciji završio u vodi, ali nikad do sad nismo imali podvodnu tuču, niti su glumci bili ispod leda”, ispričao je.

Otkrio je kako su Craig i drugi glumci nedeljama trenirali u tankovima za ronjenje pre nego što je počelo snimanje onih scena, a i snimatelj je morao da vežbati pričvršćivanje opreme za snimanje na led.

“Temperatura vode je jedan stepen Celzijusa. Moramo da koristimo posebnu opremu da ne bi došlo do smrzavanja. Led se skuplja oko maske za disanje i blokira protok vazduha. Dok ronimo na sebi imamo specijalno električno zagrevanje, a čim izronimo idemo u bazene za grejanje. Puno ljudi i opreme ide pod led, a ako tamo zaglavimo to je jako opasno. Teško se izvući, teško je komunicirati”, dodao je.

Danas objavljeno

Policija upala u kuću Merilina Mensona, zaplijenjeni dokazi

Vanja A

Za 3 godine 3 puta osvojila isti iznos na lutriji i svaki put kupila srećku u istoj radnji!

Vanja A

Messi osvojio sedmu Zlatnu loptu, a kraljica večeri bila je njegova supruga sa zanimljivom tetovažom

Vanja A

Ostavite komentar