Najčešća "modna greška" tokom ljeta - BIGportal.ba
Magazin Moda

Najčešća “modna greška” tokom ljeta

Bijela majica, beli brushalter? Ne baš… Evo šta treba da znate.

Bijela majica, beli brushalter? Ne baš… Evo šta treba da znate.

Materijali od kojih se pravi letnja garderoba su lagani, često skoro providni, ocrtavaju svaku nepravilnost, pa su i pogrešni modni izbori vidljiviji nego tokom godine.

Jedan od najčešćih problema je odabir odgovarajućeg donjeg veša, treba “sve da bude na svom mestu”, ali… ne bi trebalo da veš viri, ocrtava se ili se na bilo koji način primećuje.

Dakle, što se gaćića tiče, izbor je jednostavan: pamučne, laserski sečene, tako da nema nikavih šavova koji se ocrtavaju.

A brushalteri? Pa, jedno od čestih pitanja je koja boja je pravi izbor, ako nosite belu majicu ili haljinu. Iako vam može delovati da je beli logičan odgovor, niste u pravu.

Ako nosite beli brushalter ispod bele majice, kontrast koji bela boja pravi sa vašom kožom je preveliki i veš će se videti ispod garderobe. Zato je najbolji izbor brushalter u boji kože, po mogućstvu takođe “nevidljivi”, odnosno bez šavova.

E sad… Ako se spremni da malo zagolicate maštu nekom posebnom… beli, čipkani će poslužiti svrsi. Ali, ne morate tako na ulicu ili na posao, nije lepo.

Izvor: Mondo

Danas objavljeno

“Sarmagedon”: Burek sa sarmom izazvao buru na društvenim mrežama

Vanja A

Pop zvijezde Kristina Agilera i Maluma objavili nove singlove

Vanja A

Takmičenje u jedenju luka, šampion pojeo 192 komada i nije zaplakao

Vanja A

Ostavite komentar