Najbolju prijateljicu Meghan Markle napali zbog fotke u kupaćem kostimu, ona im spustila - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Najbolju prijateljicu Meghan Markle napali zbog fotke u kupaćem kostimu, ona im spustila

JESSICA Mulroney, najbolja prijateljica Meghan Markle, na Instagramu je objavila fotografiju u kupaćem kostimu, nakon čega je primila niz kritika na svoj račun.

“Silikoni plutaju u vodi? Ako je tako, nema potrebe da tvoja djeca koriste prsluke za spašavanje”, bila je jedna od njih.

https://www.instagram.com/p/B4dLj-zF3De/?utm_source=ig_embed

Međutim, Mulroney je odgovorila na komentare drugom objavom sarkastično napisavši: “Upamti. Nikad više nemoj objavljivati sliku u kupaćem kostimu.”

U opisu je dodala: “Očito je slika u kupaćem kostimu uvredljiva za moju karijeru, neke pratioce, dobrotvorne organizacije s kojima radim i moju djecu. Ali pogodite šta… Nije me briga.”

Potom je zahvalila svojim pratitiocima koji su joj dali podršku pa zaključila: “Svi ostali, pokušajte shvatiti.”

“Prava si inspiracija, odgajaš troje male djece i upravljaš kućanstvom te pokrećeš svoi show”, “Zaista je tužno vidjeti komentare ljudi” i “Izgledaš predivno i nadahnjuješ nas svojim napornim radom”, bili su samo neki od komentara podrške.

Još u avgustu je jednu fotografiju obrisala nakon napada i uvreda na svoj račun. Međutim, kasnije se predomislila pa je ponovno objavila. 

“Obrisala sam je nakon što sam je juče objavila. Previše me idiota napalo. Naporno radim na svakom aspektu svog života i ponosim se svojim tijelom”, poručila je te zaključila da se više nikome neće izvinjavati.

Danas objavljeno

“KISS” rokeri pomiješali Austriju i Australiju

Vanja A

Šešir je idealan modni dodatak, ali i zaštita od sunca

Vanja A

10 impresivnih rimskih građevina u svijetu

Vanja A

Ostavite komentar