“NAJBOLJE SE OSJEĆAM U PRIRODI” Kakav životni preokret, pjevačica se bavi zemljoradnjom i živi u KUĆIĆI OD GLINE - BIGportal.ba
Ex Yu

“NAJBOLJE SE OSJEĆAM U PRIRODI” Kakav životni preokret, pjevačica se bavi zemljoradnjom i živi u KUĆIĆI OD GLINE

Pjevačica Ivana Banfić devedesetih je žarila i palila jugoslovensom scenom, a danas se potpuno povukla iz javnosti i gotovo da se ne pojavljuje u medijima.

Ivana danas živi potpuno drugačije, po objavama na Instagramu izgleda da svakodnevno uživa u prirodi, a očigledno joj nije strano ni da se lati motike.

– Vikend sam se bogme naradila, plastenik i vrt su spremni za nove plodove. Najbolje se osjećam u prirodi, kad sam u dodiru sa zemljom i imam crno ispod noktiju, crni “frenč”, bez šminke, bez štikli, sva umuljana u blato.

Jednom prilikom Ivana je rekla i da će živjeti u kući od gline.

Ivana danas živi potpuno drugačije, po objavama na Instagramu izgleda da svakodnevno uživa u prirodi, a očigledno joj nije strano ni da se lati motike.

– Da mi je neko rekao prije 11 godina kada sam prvi puta posetila Indiju i bila u pustinji Thar da ću jednoga dana živjeti u Hrvatskoj u ovakvoj kući građenoj od prirodnih materijala gline, slame, drva rekla bih mu.. ma daj, možeš misliti! Uskoro će naša porodična kućica biti gotova. U prirodi kraj rijeke Kupe u šumici. Znakovi su svuda oko nas, samo ih treba vidjeti i prepoznati šta nam govore. Nekako sam mišljenja i vjerujem u to da je sve zapisano i dogovoreno tamo negdje gore – poručila je Ivana pratiocima na Instagramu, piše Blic.

Danas objavljeno

Poznati detalji sukoba pjevačice i sestre

Vanja A

“Jovanin kofer” donese i pet farmaceutskih plata

Vanja A

Uhapšen Bojan Tomović

Vanja A

Ostavite komentar