Najbolje reklamira svoj brend: Viktorijin anđeo u minijaturnom bikiniju ostavlja bez daha - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Najbolje reklamira svoj brend: Viktorijin anđeo u minijaturnom bikiniju ostavlja bez daha

Kendis Svonepul, poznata manekenka i članica Viktorijinih anđela upustila se u modni biznis 2018. godine, a na svom Instagram profilu redovno objavljuje fotografije u svojim modelima.

Lepotica je rođena u Južnoj Africi, a pre tri godine lansirala je svoju liniju kupaćih kostima pod nazivom “Tropic of C”.

Oskudni bikini koji je obukla lepa plavuša definitivno nije za svakoga ali njoj je stajao kao saliven otkrivši da je u zavidnoj formi i da joj karantin nije nimalo naškodio.

Svakako njena isklesana figura kao da je stvorena za sićušni bikini sa ukrasnim trakama oko struka i visoko isečenim gaćicama iz njene kolekcije, pa nije nikakvo čudo da je u kratkom roku njena objava dobila veliki broj lajkova.

Plavokosa 32-godišnjakinja u ranijem intervjuu je objasnila kako je “Tropic of C” inspirirana prirodom i da se primjenjuju načela održivosti.

Kendis uvek ističe kako joj je porodica na prvom mestu, pa svaki slobodan trenutak ova uspešna manekenka, koja je sarađivala sa poznatim modnim kućama, provodi sa svojim sinovima, Arijelom i Anakom koje je dobila u vezi sa verenikom Hermanom Nikolijem sa kojim je bila u vezi od 2005. do 2018.

Danas objavljeno

Kate zasjala u istoj haljini koju je nosila prije deset godina, William izgleda jednako zaljubljen

Vanja A

Oprah otkrila kako je pronašla životni put: Postavite ovo pitanje pa iskreno odgovorite

Vanja A

Zbog čega se vjeruje da crne mačke donose nesreću

Vanja A

Ostavite komentar