Najbolje obučene zvezde u 2021. godini - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Najbolje obučene zvezde u 2021. godini

Magazin “People” je i ove godine napravio listu najbolje obučenih ljudi na svetu, a na samom vrhu našla se jedna pevačica.

Lejdi Gaga je ponela titulu najbolje obučene ličnosti za 2021. godine i pomišljenju časopisa “People” briljirala je u svojim neformalnim izdanjima. Na snimanje filma “House of Gucci” dolazila je u markiranoj garderobi, a i kada smo mogli da je vidimo na ulicama Njujorka bila je besprekorno obučena.

Odmah iza nje je sledi Zendaja: “Ove godine niko nije pokazao više “vau” trenutaka od nje”, navodi ovaj magazin. “Ona je sada žena, pa smo radili na tome da pokaže malo više kože. Njen imidž je neočekivan i stalno se razvija. Budite spremni na to da će nastaviti da se menja”, kaže dugogodišnji Zendajin stilista Rouč.

Treću poziciju je odneo glumac Lesli Odom Junior zahvaljući savršeno skrojenim odelima, neočekivanom koloritu koji nosi i elemntima iznenađenja u stilu.

Slede glumica Anji Tejlor Džoj koja je unela glamur starog Holivuda, a na listi su se našli i Mindi Koling, Sintija Erivo, Viola Dejvis, H.E.R. , Den Levi i Redžina King.

Danas objavljeno

Turista na Siciliji pronašao izgubljenu kreditnu karticu Harisona Forda!

Vanja A

Penelope Cruz: Što starija, to bolja

Vanja A

Paris Hilton želi ove poklone za vjenčanje

Vanja A

Ostavite komentar