10. Oktobra 2022.

Najbolja stolica za umorna gejming leđa

Big Portal

Jon Campbell, generalni menadžer odeljenja za igre u kompaniji Herman Miller, rekao je da je krajnji cilj stvaranja jedne ovekve ultimativne gejming stolice zapravo sadržan u nastojanju da se otključa maksimalni potencijal svakog igrača. Vantum je prva gejming stolica koja pruža podršku za grudni koš i istovremeno može pravilno da podrži položaj leđa, vrata i glavu u opuštenom stanju, plus dopušta podešavanje visine i nagiba, što može u priličnoj meri da ublaži pritisak na telo korisnika, omogućujući mu da se dobro odmori.

Što se tiče izgleda, Vantum gejming fotelja je prošla nekoliko ciklusa modifikacija i doterivanja koncepta kako bi bili sigurni da su potrebe i estetika igrača u potpunosti zadovoljene. Logitech G i Herman Miller lansirali su brojne proizvode kao plod svoje saradnje počev od 2020. godine, uključujući prethodnu Embodi stolicu za gejming. U novoj Vantum seriji dve strane su izvršile još dublju integraciju svojih ideja.

Napravljena od izdržljivih i u isto vreme održivih materijala, uključujući liveni aluminijum i najlon punjen staklom, Vantum stolica ima fleksibilan jastuk i ekskluzivni materijal za vešanje koji na odgovarajući način raspoređuje pritisak kako bi se prilagodio bilo kom položaju korisnika radi pronalaženja udobnijeg oslonca. Presvlake su napravljene od 100% recikliranog tekstila.

Vantum gejming stolica košta 995 dolara, dolazi sa dvanaestogodišnjom garancijom i dostupna je u tri boje, crnoj, crnoj-beloj i crveno-crnoj kolor kombinaciji.

Benchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare