Najavljena FIFA 21: Nova grafika i gejmplej da se naježiš - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Najavljena FIFA 21: Nova grafika i gejmplej da se naježiš

Popularne sportske simulacije, FIFA i Madden, neizostavni naslovi, koji svake jeseni donose unapređeno virtuelno nadmetanje u sportovima koje predstavljaju.

Ove godine situacija je nešto drugačija, jer će se obe igre pojaviti i za nove konzole, Xbox Series X i PlayStation 5čije su cene nekako procurile prije vremena.

Ovo je sasvim očekivano, s obzirom na to da se next-gen skok odigrao sa svakom prethodnom generacijom, ali je Electronic Arts na EA Play prezentaciji to i ozvaničio.

U njemu su prikazani inserti iz igre, akcenat je stavljen na novu i poboljšanu grafiku, ali i na užitak u visokim brzinama učitavanja, boljem osvjetljenju, drugačijim i dodatnim animacijama, audio komponentu (3D audio na Sony konzoli, recimo) i brojnim drugim elementima, koji čine ove sportove bližim realnosti.

EA Sports je ove godine posvetio dosta pažnje na to da izgled igrača bude prirodniji i da oni više liče na ljude, nego na virtuelne kreature, što bi trebalo da znači, objašnjava Play! Zine to da će se oni u FIFA 21 ponašati autentično svojim dvojnicima iz stvarnosti, sličnim reakcijama na pogodak ili nerviranjem zbog sudijine nepravde.

Uz sam video i potvrdu da FIFA 21 izlazi u oktobru, EA je otkrio da će oba naslova za PS5 i Xbox Series X doći kao besplatne nadogradnje za one koji budu kupili igre za generaciju konzola na izmaku – PlayStation 4, PS4 Pro, Xbox One, Xbox One S i Xbox X.

FIFA 21 i Madden 21 su od sada dostupne i za kupovinu unaprijed. S obzirom na to da u videu EA Sports jasno kaže da ćemo osjetiti krv i strah i da ćemo se ježiti od igre – očekivanja smo “setovali“ baš visoko!

Mondo.rs

Danas objavljeno

Poznato više detalja o predstojećoj Redmi Note 11 seriji telefona

Vanja A

Google Search za mobilne uređaje dobija neprekidno skrolovanje za rezultate pretrage

Vanja A

TSMC sprema poboljšanu 3nm proizvodnju čipova za drugu polovinu 2023. godine

Vanja A

Ostavite komentar