8. Marta 2021.

Najavljen Land Rover Defender 130 sa tri reda sjedišta

Big Portal

Tačnije, u narednih 18 meseci na tržište stiže Defender 130 sa tri reda sedišta, a kako se očekuje glavna tržišta za ovu verziju biće SAD, Kina i Bliski istok.

Neke informacije kažu da će Defender 130 imati međuosovinsko rastojanje od 3022 mm (kao i sadašnji Defender 110), ali da će njegova dužina porasti za 342 mm, na 5100 mm.

Sem toga, u Land Roveru razmatraju i pick-up izdanje novog Defendera. Ako se zaista pojavi, Defender pick-up bi trebalo da bude ponuđen kupcima za nekoliko godina, a biće napravljen na bazi novog Defendera 110. U ponudi će po svemu sudeći biti single cab i douible cab verzije, dok će se u gami motora naći benzinci i dizelaši poznati iz standardnog Defendera. Defender pick-up bi trebalo da se nudi u širokoj gami, od veoma spartanskih varijanti pa sve do luksuzne verzije.

Glavna tržišta za Defender pick-up bi trebalo da budu Evropa i Severna Amerika, naravno ako se ovakav model zaista i pojavi.

Na kraju treba podsetiti i na plan kompanije Jaguar Land Rover koji podrazumeva i šest električnih modela iz Range Rover, Discovery i Defender porodice.

Ivan Mitić–Autoblog.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare