Najavljen Hyundai Alcazar - BIGportal.ba
Auto-moto Noviteti

Najavljen Hyundai Alcazar

Hyundai Motor India Ltd. najavljuje da će 6. aprila predstaviti novi SUV model za indijsko tržište.

U pitanju je Hyundai Alcazar koji se u kratkom saopštenju opisuje kao premium SUV sa sedam sedišta.

Kako se navodi, Alcazar je razvijen da pokaže pouzdanost, dok crpi inspiraciju iz kraljevske loze dvoraca i palata, koja označava veličinu, prostranost i čvrstoću. Alcazar će udovoljiti ambicijama sofisticiranih, inovativnih i tehnološki pametnih kupaca. Svojim svetskim debijem u Indiji, Alcazar će redefinisati vozačka iskustva kombinacijom svestranosti i futurističkih karakteristika.

Vozilo će ponuditi kupcima prvorazrednu mobilnost, bilo za poslovna putovanja ili porodice koja putuju zajedno kako bi zadovoljila njihovu želju za putovanjem.

U saopštenju se dalje navodi da je Alcazar napravljen na globalnom dizajnerskom identitetu sportske senzualnosti, kao i da sinhronizuje vitalne elemente dizajna proporcije, arhitekture, stila i tehnologije, formirajući moderan i vrhunski SUV sa 7 sedišta. Sa svojim nepogrešivim dizajnom, Alcazar prikazuje samopouzdan i smeo stav, dok njegova harizmatična privlačnost i robusna elegancija karakterišu jedinstvenu dizajnersku temu koja je izvanredna među običnim.

Neki mediji navode da će se u gami naći 1,5 litarski atmosferski benzinac sa 85 kW/116KS i 144 Nm, pa 1,4 litarski turbo sa 103 kW/140KS i 242 Nm, kao i 1,5 litarski dizelaš sa 85 kW/116KS i 221 Nm. Takođe, biće moguć izbor između 6-stepenog manuelnog menjača, automatika i CVT transmisjje.

Ivan Mitić – Autoblog.rs

Danas objavljeno

Honda oživljava džepnu mašinu

Vanja A

Android Auto je dobio sjajna podešavanja, noviteti koji će vas definitivno privući

Vanja A

Platila policiji gorivo – izdali saopštenje

Vanja A

Ostavite komentar