Najavljen Assassin’s Creed Infinity - Novi MMO i najambiciozniji projekat Ubisoft-a do sada - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Najavljen Assassin’s Creed Infinity – Novi MMO i najambiciozniji projekat Ubisoft-a do sada

Ubisoft je već izjavio kako planira da se posveti drugačijoj vrsti igara u narednim godinama, a te promene će obuhvatiti i najpopularniju franšizu koju francuski izdavač ima u vlasništvu. Najnovija igra biće live-service onlajn igra, što znači da će se tokom vremena menjati i dobijati novi sadržaj po ustaljenom rasporedu.

Zahvaljujući prirodi izrade, AC: Infinity neće pokrivati samo jedan istorijski period kao dosadašnje igre serijala, već će se više istorijskih događaja u različitim vremenskim razdobljima biti pokriveno. Ako vam ovo donekle zvuči poznato, to je zato što po istom principu funkcionišu mega popularni Fortnite i GTA 5, koji već godinama donose ogroman profit svojim developerima, i time su glavna inspiracija, navodi play.co.rs.

Nakon glasina koje su osvanule na portalu Bloomberg, Ubisoft je zvanično potvrdio postojanje Assassin’s Creed Infinity projekta. Na njemu rade Ubisoft Montreal i Ubisoft Quebec, što će biti prvi put da su se dva najjača studija ovog izdavača udružila za rad na novoj AC igri, umesto da pojedinačno razvijaju naslove kao prethodnih godina.

Obzirom da se radi o jako ranoj fazi razvoja, nije dostupno više detalja o Assassin’s Creed Infinity, ali verujemo da većinu zanima da li će narednih godina franšiza dobiti igru u stilu Valhalla i ranijih ostvarenja.

Danas objavljeno

Realme GT Neo2T ozvaničen sa MediaTek Dimensity 1200-AI čipom

Vanja A

Huawei nagovještava Enjoy 20e, sa 6.3-inčnim ekranom i 5000mAh baterijom

Zeljka

AirPods 3, HomePod mini u boji i glasovni Apple Music

Zeljka

Ostavite komentar