Naga Britni Spirs šokirala milione: "Njoj treba pomoć", "Ovdje nešto nije u redu" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Naga Britni Spirs šokirala milione: “Njoj treba pomoć”, “Ovdje nešto nije u redu”

Slavna pjevačica šokirala je fanove novim setom fotografija, koje je objavila sinoć.

Britni Spirs, već dugo je u fokusu javnosti dok pokušava da se zakonskim putem oslobodi starateljstva svog oca. Poslednjih nedelja objavljivala je i potresne reči o porodici dok nastavlja zakonsku borbu za svoju slobodu.

No, novi set fotografija koje je objavila uznemirio je i pratioce koji je vole.

Pratioci su iznenađeni ovom promenom tona na društvenim nalozima Britni i dok joj neki poručuju da su uz nju, drugi joj savetuju da zbog sudskog procesa koji je u toku, malo sačeka sa ovako slobodnim objavama.

“Ko ovo postavlja, nemoguće da je Britni”, “Zašto ovo radiš”, “Britni, nije OK zbog tvojih sinova!”, “Ja se plašim da će na sudu ove slike iskoristiti da te proglase nestabilnom, iako je ovo samo primer telesne autonomije”, “Ma šta se ovo dešava”, “Njoj treba pomoć”… samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Deo fanova ubeđen je da su ove fotografije podmetnute, dok drugi deo brine za Britni. Naravno, ima onih koji su pohvalili ove fotografije i samu Britni.

Podsetimo, pop zvezda nastavila je sa pokušajima da pred zakonom ospori i ukine starateljstvo koje od 2008. godine ima njen otac Džejmi Spirs, a koje je uticalo na sve sektore Britninog života – privatni, poslovni i finansijski.

“Brojala sam i i za samo nedelju dana članovi moje porodice su me napustili 63 puta dok sam sedela i gledala kroz prozor kako odlaze”, istakla je, između ostalog, na poslednjem suđenju.

Mediji prenose da je za sada sud presudio da će Britni ubuduće moći sama da izabere svoj pravni tim koji će je zastupati u budućnosti. Podsetimo, pevačica je ranije mogla da angažuje samo predstavnike koje odobri sud.

Izvor: B92

Danas objavljeno

Glumica iz “Čuvara plaže” oduzima dah izgledom

Vanja A

Sting je 30 godina u braku s ovom glumicom, mnogi nisu odobravali njihovu vezu

V.R.

Devet godina krio majčinu smrt da bi podizao njenu penziju

V.R.

Ostavite komentar