25. Jula 2021.

Naga Britni Spirs šokirala milione: “Njoj treba pomoć”, “Ovdje nešto nije u redu”

Big Portal

Britni Spirs, već dugo je u fokusu javnosti dok pokušava da se zakonskim putem oslobodi starateljstva svog oca. Poslednjih nedelja objavljivala je i potresne reči o porodici dok nastavlja zakonsku borbu za svoju slobodu.

No, novi set fotografija koje je objavila uznemirio je i pratioce koji je vole.

https://www.instagram.com/p/CRsKtxOgtcF/?utm_source=ig_web_copy_link

Pratioci su iznenađeni ovom promenom tona na društvenim nalozima Britni i dok joj neki poručuju da su uz nju, drugi joj savetuju da zbog sudskog procesa koji je u toku, malo sačeka sa ovako slobodnim objavama.

“Ko ovo postavlja, nemoguće da je Britni”, “Zašto ovo radiš”, “Britni, nije OK zbog tvojih sinova!”, “Ja se plašim da će na sudu ove slike iskoristiti da te proglase nestabilnom, iako je ovo samo primer telesne autonomije”, “Ma šta se ovo dešava”, “Njoj treba pomoć”… samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Deo fanova ubeđen je da su ove fotografije podmetnute, dok drugi deo brine za Britni. Naravno, ima onih koji su pohvalili ove fotografije i samu Britni.

Podsetimo, pop zvezda nastavila je sa pokušajima da pred zakonom ospori i ukine starateljstvo koje od 2008. godine ima njen otac Džejmi Spirs, a koje je uticalo na sve sektore Britninog života – privatni, poslovni i finansijski.

“Brojala sam i i za samo nedelju dana članovi moje porodice su me napustili 63 puta dok sam sedela i gledala kroz prozor kako odlaze”, istakla je, između ostalog, na poslednjem suđenju.

Mediji prenose da je za sada sud presudio da će Britni ubuduće moći sama da izabere svoj pravni tim koji će je zastupati u budućnosti. Podsetimo, pevačica je ranije mogla da angažuje samo predstavnike koje odobri sud.

https://www.instagram.com/p/CRudKndAchY/?utm_source=ig_web_copy_link

Izvor: B92

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare