"Nadam se da Španija neće znati šta da radi s loptom" - BIGportal.ba
Sport WWin Qatar 2022

“Nadam se da Španija neće znati šta da radi s loptom”

Selektor Maroka Valid Regragi izjavio je pred meč u utorak protiv Španije u osmini finala da se nada da Španija “neće znati šta da radi sa loptom”.

Meč Maroko – Španija u osmini finala Mundijala u Kataru igraće se u utorak 6. decembra od 16.00.

Nadam se da Španija neće znati šta da radi sa loptom“, rekao je Regragi dodajući da Španija “voli igru sa posedovanjem lopte“.

Selektor Maroka je rekao da njegov tim očekuje veoma tešku utakmicu protiv Španije, jednog od najboljih fudbalskih ekipa sa mnogo ambicija, i jednog od favorita za prvo mesto.

I mi imamo šta da pokažemo, pripremili smo se. Nadamo se da ćemo napraviti iznenađenje, jer, da budem iskren, ako eliminišemo Španiju biće to lepo iznenađenje“, rekao je Regragi.

Prema njegovim rečima, Španija poseduje DNK za velika takmičenja, za razliku od Maroka koji je pre 36 godina poslednji put igrao u osmini finala. Tada, tačnije 1986. godine, Maroko je porazio jugoslovenski tim sa (1:0)

Regragi je dodao da Marokanci znaju za špansku školu fudbala i da vole taj način igranja.

Oni (Španci) žele loptu, ne prepuštaju je protivniku i njihovo ponašanje se nikada ne menja na terenu. Sada, svaka zemlja ima svoj stil igre, svoju kulturu“, rekao je Regragi.

Danas objavljeno

Anđušić: Očekuje nas jako težak meč

Vanja A

Uhapšen zvaničnik OI u Tokiju zbog namještanja tendera

Vanja A

Mamić se na emotivan način oprostio od Ćire: Voljeni kume moj

Vanja A

Ostavite komentar