"Nadam se da Sari neće ništa osvojiti u Juventusu" - BIGportal.ba
Fudbal Sport

“Nadam se da Sari neće ništa osvojiti u Juventusu”

Predsednik Napolija Aurelio de Laurentis rekao je da se nada da Maurisio Sari neće ništa osvojiti u Juventusu. De Laurentis je konstantno iznosio kritike na račun italijanskog stručnjaka još od trenutka kada je ovaj napustio kormilo Napolija i prešao u Čelsi. „Nisam iznenađen, u fudbalu ima sve manje tradicije i…

Predsednik Napolija Aurelio de Laurentis rekao je da se nada da Maurisio Sari neće ništa osvojiti u Juventusu.

De Laurentis je konstantno iznosio kritike na račun italijanskog stručnjaka još od trenutka kada je ovaj napustio kormilo Napolija i prešao u Čelsi.

Nisam iznenađen, u fudbalu ima sve manje tradicije i legendi. Nije ništa osvojio dok je bio u Napoliju a možda neće ni u Torinu. On nam je sada protivnik i nadam se da neće ništa osvojiti naredne sezone“ rekao je De Laurentis za italijanske medije.

Nikada nisam verovao u ljubav Sarija prema Napoliju, a vreme je pokazalo da sam u pravu. Uvek govorim da sam za to da jedan čovek bude veran jednom timu, verujem u brak i u Napoliju sam već 15 godina. Sari misli samo na igru, 15 sati dnevno razmišlja samo o terenu. Mislim da nikada nije prisustvovao klupskoj večeri sa igračima dok je bio ovde, mislio je isključivo na utakmice“, dodao je Aurelio.

Maurisijo Sari je italijanski stručnjak koji je privukao pažnju fudbalske javnosti dok je vodio sa klupe ekipu iz Napulja nakon čega je prošle sezone preuzeo kormilo londonskog Čelsija. Sa Čelsijem je osvojio Ligu Evrope a od skoro je postao novi trener Juventusa.

Danas objavljeno

Cicipas prokockao 4 meč lopte – svijet ostvario istorijsku pobjedu!

Vanja A

Đoković igrao povrijeđen: Mučim se zadnjih 4-5 dana

Vanja A

Belgija, Holandija, Kina i Japan maksimalni

Vanja A

Ostavite komentar