6. Septembra 2022.

Nadal najavio težak period: Moram da se resetujem

Big Portal

Bolji od njega bio je Frensis Tijafo rezultatom 3:1 (6:4, 4:6, 6:4, 6:3), a posle meča je najavio teške mesece koji mu predstoje.

“Nemam ideju ništa oko rasporeda kada ću igrati u ovom trenutku. Postoje mnogo važnije stvari u mom privatnom životu kod kuće. Privatni život je uvek mnogo važniji nego moj posao. Čekam rođenje sina. Vreme je da se resetujem. Bili su ovi neko vrlo teški meseci”, rekao je Nadal u Njujorku i dodao:

“Moram da se vratim, da popravim stvari i ne znam kada ću se vratiti. Kada se bude osećao mentalno spremnim da se ponovo takmičim, tada ću se vratiti”, rekao je Nadal.

Nije želeo da precizira kada će to biti, već je najavio da će se u narednom periodu posvetiti privatnom životu.

“Izgubio sam meč u osmini finala poslednjeg grend slema sezone. Teško mi je da napravim analizu za kalendar takmičenja. Čeka me put kući, imam važnije stvari tamo. Kada dođem tamo doneću odluke, kada vidim stvari u privatnom životu, to mi je bitnije u ovom momentu. Pokušao sam, uradio sam šta sam mogao u Njujorku, nije se završilo kako sam želeo. Posle svega započeću ponovo sa profesionalnim životom. Čeka me rođenje prvog deteta i nadam se da će sve biti dobro”, podvukao je, između ostalog, Nadal.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare