Nadal: Karantin prije OI? Ne znam, ja sam teniser… - BIGportal.ba
Sport Tenis

Nadal: Karantin prije OI? Ne znam, ja sam teniser…

Španski tenisač Rafael Nadal podelio je svoje mišljenje o mogućem uvođenju karantine za učesnike Olimpijskih igara u Tokiju.

Kroz obavezan dvonedeljni karantin najbolji teniser i teniserke prošli su prilikom dolaska u Australiji, neposredno pre početka prvog Gren slem turnira u sezoni.

Kao i uvek, reći ću da nemam jasno mišljenje po tom pitanju. Ja sam samo teniser, nemam dovoljno informacija o svim situacijama,“ istakao je Nadal i nastavio:

„Mislim da treba da sledimo uputstva ljudi sa potrebnim znanjem. Uopšteno, sve je to prilično teško. Postavlja se pitanje da li će se Olimpijske igre održati, da li ćemo morati dve nedelje da provedemo u karantinu… Ako je nemoguće učestvovati na OI bez karantine, neće biti lako održati integritet kalendara Tura. Ali, kao što sam rekao, moramo da verujemo stručnjacima. Svi čekamo preporuke, svi želimo da igramo na Olimpijskim igrama.

Podsetimo, u četvrtak neće biti mečeva u ‘Melburn parku’ zbog toga što će veliki broj tenisera i teniserki morati da bude testiran na koronavirus jer je jedan radnik hotela u kome su smešteni učesnici Australijan Opena pozitivno testiran.

Danas objavljeno

Novi poraz Partizana – negativnom nizu nema kraja

Vanja A

Tužba za kompletnu upravu Juventusa, UEFA pokrenula istragu

Vanja A

Mirotić se vratio i donio trijumf Barseloni

Vanja A

Ostavite komentar