26. Septembra 2021.

Nada Topčagić: Rasprodaću sve nekretnine, neću da rintam i da me boli glava

Big Portal

Nada u svom vlasništvu poseduje nekoliko kuća i stanova po Srbiji i Crnoj Gori, a održavanje svega mnogo košta. Samo dok poplaća neophodne mesečne troškove mesečno mora imati u gotovini minimum 1.000 evra, a da ne pričamo o renoviranju, sređivanju i drugim stvarima koje iziskuju trošak.

Pevačica ni sama ne može da postigne da obiđe sve svoje nekretnine jer ih ima nekoliko, a s obzirom na to da je ona pedantna i da voli sve da joj bude pod konac, ona ozbiljno razmišlja da se reši bar nekih kuća.

U razgovoru za Nova.rs Topčagićeva otkriva da je najsrećnija bila kada je imala samo jedan stančić koji je uvek bio skockan.

„Nekada mi je bila mirna glava. Niti sam imala troškova, niti sam razmišljala o plaćanjima. Imala sam svoj stančić i bila sam najsrećnija. Ništa mi nije falilo. Ovako ceo život nešto kupuješ, pa kad kupiš moraš da središ, pa kad središ moraš da održavaš, a održavanje košta. Taman rešiš jedan problem, onda moraš drugi i tako sve u krug. Čovek ne može više da se naplaća svega toga. Naravno, hvala Bogu da smo Zlatko i ja mogli sve to da kupimo i priuštimo, taman posla da kukam, ali čoveče ne mogu postići sve da obiđem i namirim. Rasprodaću sve nekretnine, ne mogu više da plaćam račune i rinam. Pa, majke mi (smeh). Neću više da me boli glava“, rekla je pevačica.

                                                  Nada Topčagić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Nada je ovog leta renovirala kompletno kuću u Crnoj Gori, koja je bila oštećena tokom vandrednog stanja usled koronavirusa.

Foto: Vesna Lalić

Izvor: Nova

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare