Nada Topčagić osula paljbu po Suzani Mančić - BIGportal.ba
Ex Yu

Nada Topčagić osula paljbu po Suzani Mančić

Pjevačica Nada Topčagić i voditeljka Suzana Mančić prije dvije večeri trebalo je zajedno da gostuju u emisiji “Amidži šou”, međutim Suzana se nije pojavila u studiju, zbog čega je Nada pobjesnela i javno je prozvala.

Povod za gostovanje bila je fotografija koju je Nada nedavno objavila, a na kojoj su ona i Suzana u toplesu, na zajedničkom ljetovanju prije skoro 40 godina. Suzana se, međutim, nije pojavila u emisiji Ognjena Amidžića, jer je, kako je rekla, ostala zaglavljena u Bosni kada joj se pokvario auto.

– Mnogo me je razočarala. Ako nije došla zbog mene i ako mi zamjera to što sam objavila fotografiju, onda je trebalo da mi to kaže. Mada, ne znam zašto bi joj smetalo, kada je na toj fotografiji prelijepa i prezgodna, bukvalno izgleda kao Barbika. Slikala se gola za “Plejboj” kad je već bila matora i to joj je OK, a ovo nije. Ne razumijem – rekla je Nada Topčagić za “Alo” i dodala:

– Meni je tog dana umrla kuma Dragana, od korone. Bile smo mnogo vezane i sutra je njena sahrana. Cijeli dan sam preplakala, ali nisam pozvala Ognjena da mu otkažem gostovanje.

Nada Topčagić se osvrnula i na komentar koleginice Zorice Marković, koja je rekla da “Nadu treba da bude sramota” i “da je strašno što pokazuje grudi pod stare dane”.

– Zorica nije normalna ako je to izjavila. Stvarno ne mogu da verujem da je to rekla. Pa nisam ja sad pokazala grudi, nego prije skoro 40 godina. Tada sam bila mlada i lijepa i imala sam šta da pokažem – rekla je pjevačica.

Danas objavljeno

Šta je Jovana žestoko zamjerila svekrvi

V.R.

Darko progovorio o novoj djevojci

V.R.

Aleksandar Mitrović dobio ćerku

V.R.

Ostavite komentar