Nada Topčagić IDE KOD IBRAHIMOVIĆA u Švedsku! - BIGportal.ba
Ex Yu

Nada Topčagić IDE KOD IBRAHIMOVIĆA u Švedsku!

Zlatan Ibrahimović i njegova porodica oduševljeni su kako je u Srbiji, odjeknulo otvaranje 71. festivala italijanske kancone Sanremo, kada je fudbaler na scenu stupio uz taktove pesme Nade Topčagić “Jutro je”, pa sada žele da pevačicu ugoste u svom domu.

Naime, otac i majka čuvenog sportiste su pre više od dve decenije ugostili popularnu folkerku i njenog supruga Zlatka Đorđevića u njihovom domu, a kako se šuška u sportskim krugovima, Ibrahimovići imaju u planu uskoro i da ponove gostoprimstvo, piše Kurir.

Do toga bi, navodno, trebalo da dođe nakon što se situacija s korona virusom stabilizuje. Zlatanu je Nada jedna od omiljenih pevačica s naše estrade i uz njene hitove se veseli kad god ima priliku da izađe s prijateljima, a na slavljima često poručuje njene hitove.

I sama pevačica je nedavno ispričala kako je bila u gostima kod Ibrahimovića.

– Ja sam to dete upoznala kad je imao 12 ili 13 godina. Bila sam na ručku kod njegovog oca. Sve se dogodilo tokom moje turneje u Švedskoj, pa je taj menadžer koji je ugovarao nama poslove pozvao mene i supruga na ručak kod Ibrahimovića. Čovek nas ugostio fino, i tada se pojavio on. Zlatan je bio štrkljav onako, visok. Kažu mi da je talenat za fudbal, ali ja i suprug nepoverljivi. Igrao je tu za jedan klub u blizini Malmea. Nije mi delovalo da će za 15 godina postati bog sporta i fudbala. Posle mi ovaj menadžer govorio: “Vidiš, a bili ste nepoverljivi.” Svakako, mnogo mi je drago jer su to divni ljudi – ispričala je Nada.

Danas objavljeno

Goca Šaulić otkrila detalje suđenja: Bilo je mučno

Vanja A

Aki Rahimovski biće sahranjen u Zagrebu!

Vanja A

Muž Vesne Trivalić je poznati plastični hirurg: Zbog njega je napustila Srbiju

V.R.

Ostavite komentar