Na tetovaže i pirsinge potrošio 15.000 eura: "Ne pratim trendove, ja sam trend" - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Na tetovaže i pirsinge potrošio 15.000 eura: “Ne pratim trendove, ja sam trend”

Mladić iz Njemačke (28) koji je na društvenim mrežama poznat pod pseudonimom “Black Depression”, godinama je atrakcija gdje god da se pojavi.

Naime, on je od svog izgleda, kako kaže, napravio trend, a svoju transformaciju je započeo kada je imao samo 20 godina.

Tetovaže nisu jedina stvar koja krasi njegovo tijelo, već i takozvani tuneli na ušnim resicama, jezik razdvojen na dva dijela, pirsinzi na nosu, a kada se tome dodaju i istetovirane očne jabučice jasno je da se radi o veoma nesvakidašnjem izgledu.

“Ja sam jedinstven. Ne pratim trendove, jer sam ja trend. Vjerujem da niko na svijetu ne izgleda kao ja”, rekao je ovaj mladić.

Prema njegovim riječima, još kao mali je imao želju da mu jezik bude razdvojen na dva dijela, pa je u skladu sa željom to bila prva stvar koji je uradio na sebi.

“Volim kako izgledam, ali nisam u potpunosti zadovoljan modifikacijama. U bliskoj budućnosti planiram da uradim veoma ekstremne stvari na sebi”, otkrio je on, ne precizirajući o čemu se tačno radi.

Kako kaže, djevojke ga obožavaju, ali je mnogi i onih koji ga osuđuju.

“Nemam problem sa ženama, stalno mi prilaze i govore kako sam lijep. Međutim, događaju se i situacije kada me ljudi u prolazu čudno gledaju i dobacuju pogrdne riječi, ali se ne obazirem na njih”, zaključio je ovaj momak, prenosi Telegraf.

Telegraf.

Danas objavljeno

Princeza Šarlin prvi put progovorila o svom zdravlju: “Dugo, teško i tako bolno”

Zeljka

Kejt Mos brani bivšeg dečka: “Nikada me nije gurnuo ili udario”

Zeljka

Kod nje ništa vulgarno, a opet je uspjela da istakne seksepil do maksimuma

Zeljka

Ostavite komentar