Na tavanu svoje kuće pronašli skrivenih sef sa novcem! - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Na tavanu svoje kuće pronašli skrivenih sef sa novcem!

Porodica iz Masačusetsa angažovala je profesionalnog lovca na blago da istraži višedecenijske glasine skrivenom novcu u njihovom domu odnosno tavanu ….

Na kraju su ispod podnih tavanskih dasaka u metalnom sefu pronašali 46.000 dolara.!

Keith Ville, iz Grotona, iz države Кonektikat , rekao je da ga je kontaktirala porodica iz zapadnog Masačusetsa koja mu je rekla za glasine o velikoj sumi novca koja je bila skrivena nedgde u njihovom domu pedesetih godina prošlog veka.

Porodica je rekla da su u nekada pre unajmili stolare da pogledaju unutar zidova i ispod podova, ali nije pronađen trag gotovine o kojoj se pričalo.

Ville je rekao kada je stigao na lice mesta da je svoj detektor metala odneo u porodično potkrovlje i ustavvio je da se ispod podnih tavanskh dasaka se nalazi nešto. Pogledom endoskopske kamere otkrio je metalnu kutiju skrivenu ispod poda.

Ville i porodica isekli podne daske i otvorili kutiju, otkrivši gotovinu od 46.000 dolara umotanu u originalne bankarske trake iz 1950-ih godina!

Član porodice koja se identifikovala kao Karen rekla je da je do otkrića došlo nakon mnogo godina pitajući se da li su priče o skrivenom novcu istinite.

“Drago mi je samo što je konačno pronađena“, rekla je Karen za VFSB-TV. Takođe vlasnica kuće Karen rekla je da porodica još nije odlučila šta da radi sa otkrivenom gotovinom. Pogledajte video (skraćena verzija):

Zanimljivostdana.com

Danas objavljeno

Nekoliko prednosti odrastanja djece uz kućne ljubimce

Vanja A

Otac princeze Charlene progovorio o njenom zdravstvenom stanju

Vanja A

Tinejdžer tužio auto školu jer je pao na vozačkom ispitu!

Vanja A

Ostavite komentar