Na sudu zbog protesta u BL - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

Na sudu zbog protesta u BL

Na teret mu se stavljaju prekršajne prijave zbog organizovanja nekoliko protestnih okupljanja. Stanivuković smatra da su procesi protiv njega montirani, a istakao je da protiv sebe ima ukupno 37 prekršajnih prijava

Poslaniku PDP-a u Narodnoj skupštini RS i predsedniku banjalučkog odbora ove stranke Drašku Stranivukoviću, danas je održano ročište u Osnovnom sudu Banjaluka zbog pet prekršaja počinjenih prošle godine.

Na teret mu se stavljaju prekršajne prijave zbog organizovanja nekoliko protestnih okupljanja u Banjaluci i to u dva slučaja zbog protesta koje je organizovao kod zgrade Vlade RS sa majkama koje su tražile materinski dodatak, takođe u dva slučaja zbog protesta sa srednjoškolcima zbog uslova u banjalučkoj Tehničkoj školi, te zbog protesta u vezi sa radom banjalučke Toplane.

Stanivuković smatra da su procesi protiv njega montirani, a istakao je da protiv sebe ima ukupno 37 prekršajnih prijava.

– Danas me terete za pet prekršaja. Sve se odnose na moju borbu da se regulišu oblasti koje su od životnog značaja različitim kategorijama ljudi. Umesto da institucije to same regulišu i reaguju na zahteve, nažalost jedina reakcija je da ja budem tužen – kazao je danas Stanivuković.

Danas objavljeno

Vozio pijan i pod zabranom skrivio tešku nesreću: Vozaču ubici iz Kotor Varoša četiri godine robije

M.

EU se ne šali, pala paprena kazna: Milion evra dnevno

M.

Mijenjaju se uslovi za starosnu penziju u Srpskoj

M.

Ostavite komentar