6. Jula 2022.

Na šta žene sa bujnim grudima treba da obrate pažnju kad kupuju kupaći

Big Portal
https://www.instagram.com/p/CeOHeR7jBtE/?utm_source=ig_web_copy_link

Jedna od stvari na koju bi posebno trebalo da obratite pažnju su bretele. Najpraktičnije su široke koje se neće urezati u kožu, a isto važi i za bikinije koji se vežu oko vrata. Ovaj savet posebno se odnosi na osobe s većim grudima, kažu. Takođe, ukoliko birate kupaće kostime, napravljene od krutog i teškog materijala to i nije sasvim preporučljivo. Oni mogu veoma lako da se “urežu” u mekani deo kože, te nas mogu nažuljati.

Modeli bikinija koji imaju žicu, kao kod grudnjaka, imaju veliku prednost u odnosu na druge, jer pružaju potporu, Kad su u pitanju veličine, mnogi brendovi nude mogućnost kupovine različitog broja donjeg i gornjeg dela. Kupovina donjeg dela posebno je praktična kad ima podesive trake koje se mogu prilagoditi svakom obliku tela, bez “urezivanja” na bokovima.

Stručnjaci za Glamour poručuju da se ne treba bojati donjeg dela bikinija s visokim izrezom koji podseća na stil osamdesetih. Takvi modeli izdužuju figuru, pa su odličan izbor za plažu. Birajte one brendove za čije veličine znate kako se kreću i, naravno, dobro pročitajte i “sitna slova”, odnosno pravila koja važe za održavanje kupaćih kostima.

https://www.instagram.com/p/Cc6LQOdLwRT/?utm_source=ig_web_copy_link

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare