Na Silverston može 140.000 navijača - BIGportal.ba
Formula 1 Sport

Na Silverston može 140.000 navijača

Trka za Veliku nagradu Velike Britanije, koja će se voziti 18. jula, održaće se pred publikom. I to pred punim kapacitetom gledališta na čuvenom Silverstonu.

Organizatori su saopštili da je Vlada Velike Britanije dala odobrenje da publika može da prisustvuje trci u punom kapacitetu. To znači da bi na Silverstonu moglo da bude oko 140.000 navijača.

„Fantastična je vest da će biti publike na Silverstonu. Biće to fantastičan vikend sa stotinama hiljada navijača. Želim da zahvalim svima u Vladi i organizatorima trke na naporu koji su uložili da se ovako nešto ostvari. Svi vozači i timovi se sigurno raduju dolasku“, poručio je prvi čovek Formule 1 Stefano Domenikali.

Od vlasnika ulaznica tražiće se dokaz o negativnom testu na koronavirus, koji neće biti stariji od 48 sati, ili dokaz o vakcinaciji, s tim da druga doza mora biti primljena najmanje 14 dana pre trke.

Dodaje se da će organizatori sarađivati sa svim stručnjacima, a pogotovo sa Zavodom za javno zdravlje, kako bi obezbedili sigurno održavanje događaja. Navijači će naknadno biti informisani o dodatnim pravilima ponašanja.

Sportklub.

Danas objavljeno

Medvedev rutinski, Cicipas se mučio, Fricu drama, Amerikanac najveća senzacija

Zeljka

Jokić u tripl-dabl seriji, Filadelfiji malo +24, Atlanta pobijedila, partija sezone Nurkića

Zeljka

Sabalenka zakazala okršaj sa Kanepi, Crnogorka daleko od novog iznenađenja

Zeljka

Ostavite komentar