Na raspolaganju Astra Zeneka i Sinofarm: Vakcinacija Banjalučana bez zakazivanja - BIGportal.ba
Banja Luka Republika Srpska / BiH Vijesti

Na raspolaganju Astra Zeneka i Sinofarm: Vakcinacija Banjalučana bez zakazivanja

Stanovnici Banjaluke će od danas, bez prethodnog zakazivanja, na Banjalučkom velesajmu moći da se vakcinišu prvim dozama vakcina Astra Zeneka i Sinofarm.

Vakcinacija će se danas vršiti od 8 do 19 časova na vakcinalnom punktu, sutra od 11.00 do 19.00 časova, a u četvrtak, 5. avgusta, od 14 do 19 časova.

Vakcinacija bez zakazivanja biće vršena i u petak, 6. avgusta, od 14 do 19 časova, a dostupne će biti prve doze vakcina Astra Zeneka i Sinovak. Iz Doma zdravlja Banjaluka su naveli da u subotu, 7. avgusta, neće biti organizovana vakcinacija bez prethodnog naručivanja jer će se taj dan vršiti revakcinacija drugom dozom kineske vakcine Sinofarm u periodu od 8 do 15 časova.

Kako su naveli, nastaviće se vakcinacija i na punktovima u seoskim i prigradskim ambulantama porodične medicine, a najavljen je dolazak 308 građana, koji će se ove sedmice vakcinisati na punktovima u seoskim i prigradskim ambulantama porodične medicine.

Vakcinacija se vrši u ambulantama porodične medicine Vrbanja, Zalužani i Mišin Han.

Za sutra je planirano da bude provedena u ambulantama porodične medicine Srpske Toplice, Karanovac, Krupa na Vrbasu i Bočac, a u četvrtak, 5. avgusta u ambulantama porodične medicine Goleši, Kola i Agino Selo.

U petak, 6. avgusta, vakcinacija će biti organizovana u ambulantama porodične medicine Borkovići, Bronzani Majdan i Stričići.

Danas objavljeno

Nijemci glasaju – izlaznost 36 odsto

M.

Napeto na Jarinju: Specijalne jedinice tzv. Kosova dovezle oklopno vozilo sa puškomitraljezom

M.

Ruski lovci ispratili američki bombarder iznad Pacifika

M.

Ostavite komentar